Spread the love

Bună draga mea! O dată cu venirea sezonului rece, am avut parte și de prima răceală. Imunitatea nu e tocmai punctul meu forte, anemia care îmi dă târcoale de ceva timp, iar stresul e și el prezent. Trăim vremuri alerte, măncăm pe fugă și asta lasă amprente asupra sănătății noastre. Imunitatea noastră ne ajută să luptăm împotriva virușilor.

Din păcate, în sezonul rece când corpul nostru încearcă să se obișnuiască cu schimbările bruște de temperatură, sistemul imunitar are de suferit. Astfel, devenim vulnerabili la răcelile și gripele de sezon.

Știu că multe persoane apelează la suplimente naturiste și tratamente direct din natură. Atunci când am primit invitația Brander de a încerca produsele pentru imunitate de la Apidava nu am zis nu. Am mai încercat mierea Apidava și alte produse, de aceea am fost încântată să fac o cură cu Roua Florilor Royale Cocktail

Cocktailul este o explozie de vitamine fiind bogat în vitamine: B1,B2,B6,B12,A,C,D, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe,Cu), bioenzime si proteine naturale. Conține miere,polen,laptisor de matca. Gustul e mai deosebit, dulceag, și chiar și copiii îl vor iubi. AL meu băiețel îl ia fără probleme.

Produsul Royale Cocktail este un supliment nutritional, revigorant, care ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor.

Se recomanda ca adjuvant in suprasolicitare fizica si intelectuala, deficiente imunitare, intarzieri de crestere la copii, stari de slabiciune, reumatism, afectiuni hepatice, tonic general.

Polenul de albine conţine toţi micronutrienţii necesari pentru sănătatea noastră, care de multe ori lipsesc din alimentele procesate. Polenul este indicat în anemie, oboseală, ajută digestia, și întărește sistemul imunitar.

Lăptișorul de matcă are un efect revitalizant 5-8 săptămâni,gânditi-vă că o albină trăiește cam 5-8 săptămâni, în timp ce albina regină (matca) hrănită doar cu lăptișor de matcă trăiește între 4 și 6 ani, adică de peste 50 de ori mai mult.

Un alt produs pentru imunitate, este esența de propolis fără alcool, ideală nu doar pentru imunitate, dar și pentru tratarea anemiei, oboselii, cât și a micozei, parazițiilor intestinali

Propolisul distruge 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite și alte 30 de tipuri de virusuri și este cunoscut ca cel mai puternic antibiotic natural.

Între acţiunile terapeutice se pot enumera:
– antimicrobiană
– antibiotică
– antifungică
– antiinflamatorie
– analgezică
– antioxidantă
– anti-tumorală

Avantaje
– nu conţine alcool
– poate fi consumat de copii, persoane cu probleme hepatice, şoferi, etc.
– nu pătează, nu colorează dinţii, pielea, etc.
– nu este lipicios
– este o soluţie apoasă fiind mult mai uşor asimilat de către organism
– are gust plăcut acrişor-astringent aromat
– se dizolvă omogen în orice lichid (nu utilizaţi lichide fierbinţi)

Mod de administrare

– 1-3 picături/kg corp în administrarea propolisului.
– intern -10-20 picaturi de două ori pe zi sau la sfatul medicului în diferite afecţiuni.
– extern -aplicaţie locală în strat subţire.

VOI CUM VĂ ÎNTĂRIȚI IMUNITATEA ÎN SEZONUL RECE?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *