Mierea cu lăptișor de matcă-soluția pentru imunitatea ta

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună, draga mea! Sezonul rece a venit, iar alături de frunzele ruginii, de bogatele roade, toamna ne-a adus și sâcâitoarele viroze. Trecerile bruște de la o temperatură la altă, ne slăbesc imunitatea și astfel suntem predispuși virușilor care ne dau târcoale. Imunitatea nu a fost niciodată punctul meu forte, mereu virozele mă dau peste cap și mă prind nepregătită. De aceea, invitația Brander de a încerca un nou supliment pentru imunitate a venit la țanc.

Mierea cu lăptișor de matcă Apidava este ideală pentru stimularea imunitatii, reprezentand o adevarata cura de energie si vitalitate. Are un gust delicios si asigura si conservarea perfecta a laptisorului de matca crud, tocmai datorita proprietatilor speciale de conservare pe care le are mierea naturala.

Pliculețele cu Miere cu antioxivita (Apioxivita Cocktail) sunt ideale pentru o doză de energie la birou. Antioxidanții din semințele de struguri conținuți în acest tip de miere ajută în lupta contra îmbătrânirii, întărind sistemul imunitar. Totodată protejează inima și ajută sistemul nervos.

Combinația cu lăptișorul de matcă, face din această miere, o adevărată doză de sănătate și am observat beneficiile pe propria piele. Lăptișorul de matcă, considerat un elixir al tinereții, sănătății și frumuseții contine un mare numar de antioxidanti, de vitamine, minerale, oligoelemente, enzime si coenzime si toata paleta de aminoacizi esentiali.

Laptisorul de matca ajuta la intarirea sistemul imunitar, la eliminarea radicalilor liberi, ne ajuta in lupta cu racelile, gripele si infectiile. El ne asigura un plus de energie, fiind excelent in caz de epuizare fizica, psihica sau de stres, creste buna dispozitie si imbunatateste somnul.

Sunt persoane care considera ca gustul laptisorului de matca este prea puternic, chiar neplacut, dar această miere este la fel de gustoasă ca orice alt tip de miere. Doar că beneficiile sunt mult mai multe față de o simplă miere, prim concentrația de lăptișor de matcă.

Se consumă ca atare, sau în orice combinație doriți.

Ce am observat de când consum mierea? Un plus de vitalitate, ceea ce e grozav căci stau prost la acest capitol prin prisma anemiei de care sufăr. Mierea e indicată pentru copii, persoanele anemice, de fapt pentru oricine vrea un plus de sănătate. Se recomanda a se folosi 3 lingurite/ zi, dupa mesele principale ale zilei, dar nu mai tarziu de ora 18.00.

 

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „Mierea cu lăptișor de matcă-soluția pentru imunitatea ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *