Melkior100ro- Manichiura de Centenar

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună, draga mea! Anul acesta am sărbătorit 100 de ani de la Marea Unire. Unii mai entuziaști, alții mai puțini, indiferent de cum merg lucrurile în țara noastră, de noi depinde să fim mai buni, să facem lucrurile să meargă. Cred cu tărie că de la mic la mare putem crea o nouă față a acestei națiuni.

Fiecare a marcat în stilul caracteristic Centenarul Marii Uniri, ziua de 1 Decembrie pentru mine este o zi în care mă bucur că sunt liberă și pot sta mai mult timp cu cei dragi. Anul acesta, am avut plăcuta surpriză ca Melkior, brandul românesc de cosmetice profesionale, să ne ajute pe noi, iubitoarele de frumos să marcăm Centenarul într-un mod original.

Tricolorul a ajuns astfel și pe unghiuțele mele. A fost o provocare pentru mine, mai ales că sunt culori pe care nu le aveam în colecție și pe care nu le folosesc de obicei. Nu știu cum au ieșit, dar utilizând tagul #melkior100ro puteți vedea multe modele de manichiuri tricolore. Ideea mi s-a părut originală, mai ales că noi, românii avem câteva minusuri la capitolul patriotism.

Lacurile de unghii pe puteți găsi pe site-ul Melkior. Nu e prima dată când încerc oje de la ei, de aceea pot spune că persistența este undeva până în 5 zile, sunt culori pentru toate gusturile, care se aplică ușor, și se usucă destul de repede.

Să nu uităm. deci cu sau fără Centenar să ne iubim țara, să fim mai buni unii cu ceilalți, să prețuim oamenii de valoare.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Melkior100ro- Manichiura de Centenar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *