Spread the love

Îmi plac poveștile, de fapt cui nu îi plac? Mici sau mai mari, cu toții purtăm neștiute povești care ne-au marcat copilăria, ca mai apoi viața să își cerne inevitabil propriile povești. Cam așa au fost gândite și parfumurile Tesori, să spună povești pe note parfumate.

Nu știu câți dintre voi ați încercat produsele Tesori d’Oriente, dar pe mine m-au cucerit prin mirosul exotic, prețul accesibil și persistență. Parcă te poarte pe alte meleaguri în povești exotice cu Șeherezada și prințul ei. Am tot spus în articolele anterioare, că parfumurile Tesori pot concura lejer cu multe branduri mai piperate și vor trece testul.

Acum ceva timp am primit un colet parfumat de la Tesori și m-am bucurat că pot încerca gama Tesori Ceai Verde Matcha. Dacă vă întrebați ce scrie pe acel mic tablou, echipa Tesori mi-a tradus numele in limba japoneză.

Despre Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha

Istoria ceaiului este cu adevărat antică, însă în sec. XII, sub influența călugărilor budiști, prepararea și prezentarea ceaiului Matcha, o pudră verde foarte fină, a devenit un ritual pentru regăsirea și restabilirea echilibrului interior și a stării de bine. Camellia Sinensis, cunoscută încă din antichitate drept un elixir al frumuseții, grație proprietăților sale antioxidante, de detoxifiere, anti-îmbătrânire și de rejuvenare, stă la baza ceaiul Matcha, obținut prin procesul de uscare a celor mai fine frunze de ceai verde.

Aceste ritualuri, prețuite încă din antichitate pentru efectele benefice pe care le au asupra minții și corpului, au fost sursa de inspirație pentru gama Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha. Notele proaspete de citrice și cele prețioase de Matcha din gelul de duș și din parfum se combină cu energia și căldura condimentelor, a lemnului și a moscului, iar rezultatul este o aromă intensă care ajută la regenerarea și relaxarea simțurilor.
Creează-ți și tu propriul colț de relaxare cu produsele Tesori d’Oriente Ayurveda și Ceai Verde Matcha!

PĂREREA MEA:

Parfumul are o aromă fresh-orientală. Mirosul de ceai verde de la Ceylon este proaspat, verde, cu un chihlimbar si mosc placut picant, care ofera intregului corp un sentiment impetuos de vitalitate. Cel mai mult îmi place că mirosul persistă cam 5-6 ore, suficient de mult mai ales că este o apă de toaletă.

Crema de duș are aceeași aromă inconfundabilă, care îți încântă simțurile și te face să te simți ca-n poveștile din O mie și una de nopți. Îmi plac tare mult gelurile și cremele de duș Tesori au un parfum deosebit care se păstrează, iar pielea rămâne foarte catifelată. Crema de duș are o consistență mai densă decât gelul de duș.

În ritmul agitat al vieții, Tesori îți oferă un moment de relaxare inspirat din vechile ritualuri japoneze, prin care te ajută să te regăsești și să îți restabilești starea de bine, pe care o merităm din plin.

VOI FOLOSIȚI PRODUSE TESORI?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha-review

  1. Îmi plac la nebunie produsele acestui brand, au mirosuri geniale! Aceasta gama încă n-am încercat-o, dar cred ca o sa îmi placa, o sa o caut, pana acum tot ce am încercat de la ei a fost o încântare! ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *