Bunatati de Topoloveni, bunătăți românești pentru mese delicioase

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună, draga mea! Sărbătorile de iarnă sunt aici, iar pentru mine acestea sunt preferatele mele. Nu știu de ce, dar zăpada, Moș Crăciun, mirosul bradului mă poartă către copilărie chiar și la vârsta în care am lăsat această perioadă în urmă.

Copilăria o purtăm însă în suflete și iese la iveală în cele mai neașteptate momente. Cu gândul la copilărie, am primit un colet surpriză, la care nu mă așteptam plin cu bunătăți de Topoloveni care m-au purtat fix în copilăria mea.

Brandul Bunatati de Topoloveni poartă cu mândrie tradiția românească a produselor făcute din ingrediente naturale, cu multă dragoste și pricepere. Cu toții, ne amintim mâncărurile pe care bunica sau mama ni le pregătea și tânjim mereu după acel gust. Am regăsit gustul copilăriei în dulcețurile cu vișine și căpșuni pe care le-am gustat ca atare pe pâine sau pe clasicele clătite. M-am bucurat când am văzut că în dulceața de căpșuni am găsit bucăți veritabile de căpșună, lucru pe care în multe dintre produsele de pe piața nu îl vezi. Majoritatea sunt o pastă ce doar aduce la gust cu căpșunele, și care probabil sunt doar o aglomerație de chimicale. Bunătățile de Topoloveni nu conțin E-uri, conservanți sau coloranți.

Alte produse care mi-au plăcut au fost borcanele cu zacuscă. Privindu-le îți dai seamă că e zacuscă adevărată în primul rând că vezi bucățile de legume. Gustul nu vă mai zic: absolut delicios.

​Cei de la Bunătăți de Topoloveni pregătesc conservele exact cum le-ar face o gospodină acasă, doar că ei pregătesc totul la scară mai mare. 

,,La Topoloveni, mai întâi gătim mâncarea și abia apoi o conservăm prin sterilizare, metoda de păstrare a mâncării care ne permite să nu folosim conservanți. Un alt aspect important e faptul că totul e făcut din ingrediente naturale, fără e-uri, conservanți sau coloranți. Mâncarea este gătită, nu fiartă pentru a avea gust. Vinetele și ardeii sunt copți pe flacără, după ce au fost alese bineînțeles de la producători românești.,,

fabrica de legume, fructe, mancaruri

Am gustat și din conserve, cea cu varză și ciolan are un gust neașteptat de bun. Recunosc, că nu consum conserve de genul, dar am rămas placut surprinsă de gustul bun. Atunci când ai poftă de sarmale, ciorbiță, varză sau alte bunătăți și n-ai chef să gătești, poți încerca conservele de la Bunătăți de topoloveni, sunt chiar delicioase și nu exagerez, mai ales că sunt gurmandă de felul meu, dar și pretențioasă.

De sărbători, desigur că friptura merge de minune cu castraveți murați sau alte murături. Am găsit și o altă variantă : sfecla roșie la borcan care nu doar este gustoasă, dar și e plină de vitamine și indicată persoanelor anemice.

Am văzut că produsele lor se găsesc în majoritatea supermarket-urilor. Nu le ocoliți, sunt produse românești, cu ingrediente de la producători români, cu gustul autentic al mâncărurilor noastre tradiționale.

SĂ AVEȚI SĂRBĂTORI FRUMOASE CU MESE BOGATE ȘI SUFLETE CURATE!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *