Spread the love

Bun venit, 2019! Un an nou se încheie depinde de noi să îl facem pe cel care vine așa cum ne dorim. Fiecare își face cel puțin mental o analiză a anului precedent, sunt sigură că și al vostru a fost plin de experiențe frumoase, altele mai triste, nervi, stres, bucurii, iubire, sau ură. Un amalgam de sentimente, experiențe ar putea fi caracterizat anul fiecăruia.

Pentru mine, a fost un an plin cu bune și cu rele, tot ce îmi doresc e să fiu sănătoasă împreună cu toți cei dragi mie căci de aici se poate construi totul în viață.

Imagini pentru imagini an nou

Îmi mai doresc să culeg doar ce este bine din toate evenimentele de care voi avea parte, căci îmi dau seama că uităm să vedem binele atunci când dăm de rău. Vreau să iau oamenii așa cum sunt : buni sau răi, și să încetez să mă mai afecteze anumite situații sau diferiți oameni. Să fac bine dacă pot, iar dacă nu, să nu fac rău.

Îmi doresc să petrec mai mult timp cu familia mea, vreau să gestionez mai bine timpul. Pe lista mea sunt multe lucruri, am învățat însă că unele lucruri se întâmplă la momentul potrivit, cu muncă și puțin noroc.

Îmi mai doresc liniște și echilibru, dar toate acestea vin atunci când înveți să te detașezi de oameni toxici și evenimente urâte, iar uneori nu poți. Însă cu puțin exercițiu putem să învățăm să acordăm timp doar oamenilor și situațiilor cu adevărat importante.

SĂ AVEȚI UN AN PLIN DE BUCURII, SĂNĂTATE, LINIȘTE ȘI TOT CE VĂ DORIȚI!

VĂ MULȚUMESC CĂ MI-AȚI FOST ALĂTURI ȘI ÎN ACEST AN!

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *