Spread the love

Bună, draga mea! Atunci când vine vorba de cadouri, noi, românii, suntem tare ingenioși. Eu prefer, cadourile practice, îmi place să dăruiesc, dar și să primesc cadouri în egală măsură. Bucuria de a dărui nu se poate înlocui cu nimic, de aceea nu trebuie să avem o ocazie specială pentru a face asta.

Bucuria vine din lucruri mici, mărunte, iar când am primit cadoul dulce de la Apidava, am fost tare încântată asemenea unui copil. Mierea cu nucă și turta dulce au fost o plăcută surpriză pentru mine și întreaga familie. Până acum nu am mai gustat miere cu nucă, dar combinația depășeste cu mult orice așteptare. Nu e doar un desert delicios, dar și sănătos. Este important ca în dieta noastră să se regăsească și uleiurile sănătoase, iar acestea le putem obține din alune, nuci, semințe.

Nucile sunt o excelenta sursa de acizi grasi Omega 3, 50gr de nuca oferind 90% din cantitatea zilnica recomandata. Dacă nu știați, nucile sunt ideale pentru problemele inimii, căci ele conțin arginină, un aminoacid esential care ajută la reducerea tensiunii arteriale. Totodată ele sunt o sursă naturală de energie. Bogate în vitamine cum ar vitamina E, Magneziu, dar și alte minerale, nucile oferă doza de sănătate de care corpul tău are nevoie.
Amestecul de nuci cu miere poate fi mult mai usor digerabil de catre organism, mierea fiind astringenta, echilibrând acizii grasi continuti in nuca.

Mi-a plăcut mult borcanul de miere în formă de inimă și cu tricolor, în spiritul Centenarului. Aceasta este fără doar și poate și cea mai frumoasă modalitate de a ne promova țara. Produsele Apidava sunt fix din inima Transilvaniei, iar mierea și produsele derivate din acestea sunt cele mai bune căci acestea nu conțin altceva decât ingrediente naturale.

Turta dulce îmi aduce aminte de copilărie, de momentele în care nu se găseau atâtea dulciuri ca până acum, iar turta dulce era un adevărat deliciu. Încă mai este, mai ales că turta dulce Apidava are exact gustul copilăriei mele.

Pentru mai multe impresii despre aceste produse, puteți citi pe pagina Brander

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Cadouri dulci Apidava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *