Colecția de Crăciun 2018 Yves Rocher: Pomme Rouge și The Dore

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună draga mea! Crăciunul este sărbătoarea care îmi place cel mai mult și deși a trecut, încă simt aroma bradului și aer de sărbătoare. Înainte de Crăciun am primit un colet parfumat, care mă ajută să păstrez magia Crăciunului.

Colecția de Crăciun de la Yves Rocher din 2018 reunește două ingrediente de bază: măr verde și ceai. Cele două game: The Dore și Pomme Rouge aduc din farmecul Crăciunului în produse de îngrijire speciale pentru sezonul rece.

Mie recunosc că mi-a plăcut mai mult gama Pomme Rouge, cu extract de măr roșu, dar e doar o chestiune de gust, nu e ca și cum gama cu ceai nu e îmbietoare.

Din gama Pomme Rouge, am încercat balsamul pentru corp, crema de mâini, gelul de duș, balsamul pentru buze și laptele parfumat pentru corp.

Această gamă conține  extract din apă de Mere, Esențe de Portocală, Vanilie și Patchouli, Apă de Albăstrele Bio. Toate produsele din această gamă sunt din 98% ingrediente de origine naturală, fără parabeni și alte chimicale, așa cum brandul Yves Rocher ne-a obișnuit.

Produsele mi-au venit mănușă, căci în sezonul rece, ai nevoie de o extra hidratare. Pot spune că balsamul de buze îți protejează buzele de frig, catifelându-le, crema de mâini le învăluie într-o aromă fructată, lăsându-le hidratate. Cât despre gelul și laptele parfumat sunt tot ce ai nevoie pentru o seară de răsfăț sub duș. Pielea rămâne foarte catifelată și ușor parfumată.

Gama The Dore are ca și ingrediente naturale:  Extract din Ceai, Unt de Karité Bio, Uleiuri esențiale de citrice (Lămâie, Mandarină și Portocală), Uleiuri esențiale de Eucalipt și Elemi, Apă de Albăstrele Bio, Glicerină de origine vegetală

Mirosul este mai vegetal, aș putea spune, parcă te poartă cu gândul la o seară la gura sobei cu o ceașcă de ceai în mână, presărat cu bucăți de portocală.

Am încercat săpunul lichid, balsamul pentru buze, crema de mâini și gelul exfoliant. Particulele gelului exfoliant sunt foarte fine. Aceste tipuri de geluri exfoliante sunt preferatele mele căci îmi place să îmi simt pielea cât mai curată și să îndepărtez stratul de piele moartă de la suprafață. Pielea rămâne catifelată după exfoliere, fără a fi uscată.

Balsamul de buze este hrănitor, fiind îmbogățit cu unt de karite, iar crema de mâini îți îngrijește delicat pielea. Săpunul lichid este foarte parfumat, și destul de concentrat.

Dacă vreți să faceți o surpriză persoanelor iubite, colecția de Crăciun de la Yves Rocher este încă disponibilă pe site, și vă asigur că oricine va iubi aceste produse de calitate, care prelungesc magia acestei frumoase sărbători.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Colecția de Crăciun 2018 Yves Rocher: Pomme Rouge și The Dore

  1. Nu inteleg de ce unele arome se promoveaza mai mult numai de sarbatori…
    Din pacate de la aceasta firma mi s epotriveste numai un produs…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *