Spread the love

Bună,  draga mea! Înainte de Crăciun, curierul mi-a adus un colet pe cât de parfumat, pe atât de util, care mi-a prins de minune în casă. Curățenia de Sărbători implică mult timp și efort, însă cu produsele potrivite totul devine mai ușor.

Produsele de la Sano pe care le-am primit s-au dovedit a fi prieteni de nădejde în cursa pentru curățenie.  Am mai încercat produse Sano și am fost plăcut impresionată de calitatea acestora.

SANO ANTIKALK

Primul produs pe care aș vrea să vi-l prezint este Antikalk .

ANTIKALK este un detergent pentru indepartarea calcarului si ruginii din caminul dumneavoastra, fiind  ideal pentru robinete, instalatii sanitare, faianta, ceramica, plastice, sticla. Indeparteaza rapid si fara efort piatra, petele de apa si rugina.

Eu l-am folosit  în baie pentru curățarea chiuvetei, a căzii, dar și pentru faianță. Totodată l-am încercat și pentru chiuveta în bucătărie. Rezultatul? Curăță foarte rapid orice urmă de calcar, rugină sau murdărie. În plus totul strălucește de curățenie. Mirosul este unul foarte plăcut, fresh, se simte și se vede totul curat în jur. Se aplică ușor căci are pulverizator, direct pe pată, se lasă 1-2 minute , apoi clătiți și ștergeți cu o cârpă/burete. Prețul aproximativ 17 lei în funcție de magazin.

SANO SPARK

Un alt produs care mi-a plăcut este Sano Spark pentru vase cu parfum de castravete și lămâie . Pompița permite dozarea produsului și în plus poți spăla vasele mult mai ușor. Nu trebuie pusă o cantitate foarte mare, căci este foarte spornic. În plus, chiar își face treabă așa cum trebuie inclusiv în apă rece. Curăță grăsimile extrem de ușor, iar farfuriile chiar sunt curate. Prețul e și el la fel de economic în jur de 10 lei pentru 1l.

SANO FLOOR FRESH HOME

Gama Sano Floor Fresh Home se distinge printr-o particularitate unică: este îmbogățită cu parfumuri deosebite, cu efect îndelungat de împrospătare a aerului.

Potrivite pentru toate tipurile de pardoseli: ceramice, granit, porțelan, marmură, etc. Produsele acționează 4 în 1: curățălustruiescprotejează toate tipurile de pardoseliși lasă încăperea intens parfumată.

Puteți alege din 4 game: Pampering Cotton, Luxury HotelRelaxing Spa și Indulging Soap. Eu am încercat Luxury Hotel, care are un parfum deosebit, care te duce cu gândul la parfumul unui balsam de rufe floral. Ce am remarcat e că într-adevăr mirosul este intens și se păstrează mult timp în cameră. Parchetul este curat, la fel și gresia, fără suprafețe lipicioase.

MĂNUȘI ȘI BURETE SANO

Manusi menaj din cauciuc de calitate ridicata, delicat parfumate cu extract natural de aloe vera pentru protectia si catifelarea pielii. Pentru a stabili masura potrivita puneti palma pe sageata aflata pe partea posterioara a ambalajului.

Buretele este foarte util pentru curățenie, se poate folosi la spălarea vaselor sau pentru a curăța diferite suprafețe.

SĂPUN LICHID CARELINE

Dacă nu știați Sano Romania pe lângă gama de produse de curățenie,  are și o gamă specială pentru îngrijirea personală Careline. Din această gamă am încercat săpunul lichid Golden Caramel Happy Moments. Prețul aproximativ 10lei. Sapunurile Careline Happy Moments sunt imbogatite cu parfumuri pretioase si ingrediente hranitoare ce catifeleaza pielea, lasand un parfum persistent, placut si revigorant! Îmi place aroma săpunului care te duce cu gândul la sărbători, aroma de caramel este delicioasă. Mâinele sunt hidratate, și învăluite într-un parfum deosebit.

Sunt curioasă dacă voi folosiți produse Sano? Ce părere aveți despre ele?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *