Ghid pentru bărbați: Cum să supraviețuiești Mărțișorului?

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Citeam acum ceva timp, pe Facebook desigur, ceva care m-a amuzat teribil: ,,Firmă serioasă , organizează răpiri de bărbați  pentru perioada 13 februarie-9 martie.” De abea au supraviețuit Crăciunului și săracii bărbații trebuie să treacă prin chinul VALENTINULUI și MĂRȚIȘORULUI.

Femeile s-au emancipat vor cadouri care mai de care mai scumpe, mai pompoase, mai altfel. Știu asta, pentru că și eu sunt femeie, dar în același timp și mamă de băiat și îmi dau seama că undeva trebuie să fie un echilbru. Așa că dragi bărbați pentru Valentine’s Day rezolvați voi cumva cu un buchet de flori, o cutie de bomboane.

Ce te faci însă cu soția, mama, soacra, cele 5 verișoare, vreo 3-4 mătuși, vreo 30 de colege de muncă, vecinele de la doi care îți mai stau cu cel mic în perioada 1-8 MARTIE?

Îți șoptesc eu un pont: un site online unde găsești martisoare la prețuri decente, fără să cheltui o avere, fără să apelezi la firme de răpiri. În plus, sunt modele variate de mărțișoare și vei mulțumi toate gusturile.

Site-ul Imartisoare.ro vine în sprijinul bărbaților cu idei de mărțișoare la prețuri accesibile. Comanda se face online, astfel ai scăpat de aglomerația din mall-uri, transportul costă 12 lei, iar la comenzi de peste 200lei, transportul este gratuit.

Pentru că și mărțișoarele nu mai sunt ce erau odată, azi găsești o varietate printre care martisoare brose care nu doar sunt frumoase, dar și utile, ce pot fi purtate chiar și după ce a trecut perioada mărțișorului. Prețul unui mărțișor pornește de la 2.90 ron și poate crește în funcție de model. Găsești broșe cu ghiocei, cu modele tradiționale, buburuze , trifoi, etc.

Pe lângă mărțișoarele-broșe, dragi bărbați, mai puteți cumpăra și brățări mărțișor,  care îmbină tradiționalul cu modernul. Firul roșu este combinat cu simboluri moderne ca semnul infinitului, creând astfel un accesoriu la modă, ce va fi îndrăgit de multe femei.

Dacă nu știați, există și mărțișoare pandative ce pot fi purtate la diverse lănțișoare sau ca atare atașat de un fir roșu de mărțișor. Prețul pornește de la 2.90 și aveți multe variante de pandante.

Martisor Pandantiv Pisicuta Cheie Aurie

Sărbătoarea primăverii nu ar trebui să fie pentru bărbați o corvoadă, să nu uităm că totuși mărțișorul este un simbol al iubirii, al prieteniei, al biruinței soarelui asupra întunericului și mai puțin o epatare de cadouri scumpe. Marile bucurii vin din lucruri mici și ar trebui să apreciem mai mult simplitatea, lucrurile care vin din suflet. SĂ NE BUCURĂM MAI MULT, ZIC!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

19 comentarii la „Ghid pentru bărbați: Cum să supraviețuiești Mărțișorului?

  1. Chiar nu cred că este cazul ca bărbații să apeleze la ”servicii” de răpire.
    imartisoare este magazinul online de mărțișoare cu o gamă foarte variată și foarte frumoase. Eu am ales unicatele 🙂

  2. Daca as fi barbat si eu as vrea sa fiu rapit, mai ales de 1 Martie, atunci cand toate vecinele, colegele, prietenele, etc se astepta sa primeasca un martisor, pe care il vor arunca prin cine stie ce colt de sertar ???

    1. Ce noroc ca suntem femei, nu? Ideea e ca un simplu martisor e ok, nu trebuie sa cheltuie bani peste masura cu cadouri scumpe.

  3. Îmi plac tare mult mărțișoarele. Aștept și eu o comanda de la ei și îmi plac mult modelele de pe site, dar și modul de ambalare

  4. Cat de tare este începutul articolului! Chiar asa este… e nasol sa fii barbat in perioada asta :)) Chiar nu știam că există acest site 🙂 O sa arunc si eu o privire!?

  5. Foarte faine ideile pentru alegerea mărțișorului. Bărbaților mereu le este greu să știe ce mărțișoare ni s-ar potrivi mai bine. ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *