Parchetul lucios- ajutorul tău pentru o casă cu stil

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Acasă este locul în care ne simțim cel mai bine. Indiferent cât de mică sau mare ne e casă, cu toții punem suflet, pasiune în construirea unui spațiu care să ne reprezinte.

Modul în care decorăm casa vorbește foarte mult despre personalitea noastră. Ne punem amprenta asupra casei noastre și acest lucru se vede din modul în care alegem mobila, covoarele, parchetul sau alte decorațiuni.

Mă gândesc de ceva timp să fac o schimbare în casă și m-am gândit că aș putea începe cu parchetul care nu mai arată atât de bine. Parchetul laminat după un timp se zgârie, se degradează și trebuie schimbat. Pentru că nu mai vreau modelele clasice de parchet laminat, în căutarea mea pe net am găsit  o variantă mult mai durabilă și mai frumoasă: parchetul lucios. Acest tip de parchet lucios mi-a luat ochi la propriu.

Primul gând a fost: E ATÂT DE LUCIOS, OARE VOI ALUNECA PE EL? NU, pentru că acest tip de parchet este creat cu o tehnologie specială, care nu permite alunecarea.

Parchet Lucios ALB si NEGRU 2

Parchetul lucios este creat prin tehnologia Elesgo folosește tratamentul cu raze de electroni. În acest fel, stratul superior este perfect închis, iar parchetul  devine  extrem de durabil, rezistent la zgârieturi, apă și chimicale. Nu are nevoie de o îngrijire specială, puteți folosi fără probleme, detergent pentru pardoseli.

Parchetul lucios este un produs nou, neîntalnit pe piata în alte magazine de bricolaj. Acest parchet nu e doar frumos, însă este și foarte durabil, păstrându-și luciul toată viața.

Pe lângă toate aceste proprietăți, nu mai vorbim de faptul că arată mult mai bine decât parchetul laminat. În plus, imită foarte bine gresia, dar este mult mai călduros. Mă gândeam că este ideal în bucătăria mea, pentru că gresia nu e tocmai o alegere potrivită când ai veșnic picioarele reci.

Parchet Lucios ELESGO - ALB Arktis 4

Prețul este mult mai ridicat față de parchetul clasic, dar spre deosebire de cel clasic care trebuie schimbat destul de des, pentru că se degradează mult mai ușor, parchetul lucios promite să își păstreze strălucirea toată viața. Astfel, dacă facem un calcul rapid,la câți bani dăm pe schimbarea unui parchet clasic, mai bine investim într-un parchet super lucios și durabil.

Dacă nu mă credeți pe cuvânt de toate calitățile parchetului lucios, puteți comanda mostre gratuite pentru a-i testa calitățile. Ingenios, așa-i?

Eu recunosc că mi-ar plăcea să am parchet lucios în casa mea. Va da strălucire, un plus de stil și eleganță oricărei case. Va transforma o simplă casă în ACASĂ!!!

V-AR PLĂCEA UN ASTFEL DE PARCHET ÎN CASĂ?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

7 comentarii la „Parchetul lucios- ajutorul tău pentru o casă cu stil

  1. Daaa, îmi place și mi-l doresc în livingul meu. Am și cerut niște mostre gratuite și sunt tare curioasă să văd cum arată în realitate. dacă mă conving că merită, este perfect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *