Siropuri pentru imunitate de la Faunus Plant

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Pe lista mea de priorități, anul acesta am notat și SĂNĂTATEA. Sănătate pe care uneori am cam lăsat-o pe ultimul loc, deși nu ar trebui să fie așa. La teorie toți stăm minunat, problema vine când intervine practica.

Fiind sezonul virozelor și a gripei, m-am gândit să mă înarmez cu ajutoare din natură de la Faunus Plant pentru a trece cu bine peste toate aceste probleme.

Sirop Vitaminizantus

-este excelent pentru tratarea următoarelor afecțiuni: avitaminoze, anemii, astenie, inapetenţă, prevenirea răcelii şi gripei, oboseală, convalescenţă, sensibilitate la infecţii.

Acest sirop îl iau și eu și băiatul meu, fiind potrivit pentru toate vârstele.

Ce îmi place cel mai mult la acest produs este lista de ingrediente: măceș, cătină, echinacea, lâmâie și niciun aditiv. Așa că, felicitări Faunus Plant!! Este ușor de înghițit, căci e dulce (conține zahăr), de aceea chiar și cei mai mofturoși copii îl vor lua cu plăcere. Eu îl folosesc pentru anemia de care sufăr, iar celui mic îl dau pentru imunitate. Nu vă așteptați la minuni din prima, orice produs trebuie folosit mai mult timp pentru a vedea rezultate. Se recomandă administrarea produsului în cure de 6-8 săptămâni sau înaintea şi în timpul perioadelor cu risc crescut de îmbolnăvire.

Îmi place că siropul Vitaminizantus are ingrediente 100% naturale printre care:

cătina  este bogată în vitaminele A, B, E, K, dar şi de fosfor, potasiu, magneziu, fier. Supranumită ginseng românesc, cătina este unul dintre cele mai bune antibiotice naturale.

măceșele conțin de 50 de ori mai multă vitamina C decât lămâia, fiind ideale pentru un organism puternic în fața virușilor.

echinacea– este arhicunoscută pentru rolul ei în întărirea imunității.

SIROP RESPIRATORUS

-este indicat în: tuse convulsive, spastice şi asmatice, gripe, răceli, bronşite, laringite.

Conține ingrediente 100% naturale ca : cimbrișor, pin, mentă și salvie.

Nu conţine conservanţi sau coloranţi artificiali. Se poate folosi atât de adulți, cât și de copii. Cum și eu și băiatul meu cam avem probleme cu gâtul: eu fac des laringită, el are contract cu răcelile, siropul ni s-a potrivit de minune. Gustul este plăcut, dulce, ușor mentolat, deci este ușor de înghițit, chiar și de mine, care sunt genul pastilelor, nu a siropurilor. Am observat că este de un real folos, când tușești sau te doare gâtul.

Prețul siropului: aprox. 10lei (200ml)

Având o aromă mentolată, siropul Respiratorus te ajută să respiri mult mai ușor. Chiar dacă este un sirop pentru probleme respiratorii, ingredientele din componența sa îl fac să aibă și rezultate excelente asupra imunității: creşte imunitatea, ajută la apărarea de virusuri de aceea este recomandat în stări gripale. De exemplu, cimbrișorul din componența sa ajută organismul în lupta cu virușii, fiind excelent pentru întărirea imunității. Prețul acestui sirop este mai mult decât accesibil: aprox. 10 lei/200ml.

Sirop Echinacea

-este recomand în: anemie, imunitate scăzută, adjuvant în timpul convalescenţei și a stărilor gripale.

Acest sirop s-a potrivit de minune cu această perioadă rece. Are un gust dulce, extrem de plăcut. Alex, băiatul meu îl ia cu plăcere.

Echinacea este bogată în  vitaminele A, E si C, dar și minerale: cupru, potasiu, iodu și fier.  Echinacea are proprietăți imunostimulante, este indicată în răceli și gripe, dar și în regenerarea ficatului, în tratarea infecțiilor urinare, stimulează digestia.

Prețul siropului: aprox. 10lei (200ml)

CE AM OBSERVAT EU:

-nu mă mai simt atât de obosită

-gâtul parcă e mult mai bine, nu mai răgușesc atât de repede.

-băiețelul meu mănâncă mai cu poftă după aceste siropele: Echinacea si Vitaminizantus

Voi reveni cu alte impresii după ce voi folosi aceste produse mai mult timp.

VOI AȚI FOLOSIT PRODUSE FAUNUS PLANT?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

10 comentarii la „Siropuri pentru imunitate de la Faunus Plant

  1. nu am incercat nimi de la Faunus dar sunt urioasa la sirop de la ce varsta merge la copii? cel de raceli si gripe, ca le tot adunam depe la cresa si dam si la altii din pacate

  2. Imunitatea este afectată mai ales în perioadele reci și trebuie să avut în vedere un ajutor.
    Prefer ca vitaminele, mineralele și tot ce mai este necesar unei imunități bune să le iau din alimente, legume, fructe și produse cu ingrediente naturale.
    Cred că produsele Faunus se înscrie în această categorie.

  3. Am și eu produse de la Faunus Plant și sunt foarte mulțumită de ele. Siropurile pentru tuse și cel vitaminizant sunt printre preferatele mele! ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *