Am descoperit o noua librarie online

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Cititul nu îngrașă, dar cu siguranță te face mai bogat …spiritual. Cu fiecare carte citită, reușesc să descopăr noi viziuni asupra lumii, învăț să descopăr și mă redescopăr.

Îmi place să mă regăsesc în cărțile pe care le citesc. Îmi place să citesc fiecare rând cu atenție, dar și printre rânduri. Îmi plac poveștile simple, dar în același timp complexe, ador poveștile spuse cu suflet și din suflet.

În ultimii ani, am ales să cumpăr cărți online pentru că în primul rând îmi e mult mai comod așa. În al doilea rând, îmi place să răsfoiesc paginile librăriile online în căutarea titlului perfect.  Pe site-ul unei librării online, ai la dispoziție mult mai multe cărți din diferite stiluri, poți citi recenzii, compara prețuri.

De fiecare dată când aleg o carte, o aleg nu pentru că face parte din categoria carti bestseller, dar pentru că mă atrage titlul. În schimb, am o slăbiciune pentru cărțile romantice. Mi-am propus să ies puțin din zona mea de confort și să încept să citesc și cărți horror. Îmi plac filmele horror la nebunie, dar iată că niciodată nu am citit o carte horror.

Mi-a atras atenția titlul Lacrimile diavolului de Stefana Czeller pentru că îmi place descrierea online. Are cam tot ce îmi place mie din sfera ocultului: lupta dintre bine și rău, demoni, suflete pierdute. Descrierea este incitantă, acțiunea are loc în România, cartea fiind scrisă de o scriitoare româncă, deci încă un motiv să o citesc.

,,Lena Savin, investigator ocult al unei companii de asigurari iesene, stie unde va ajunge sufletul ei dupa ce moare. In Iad, asa cum prevede tratatul incheiat dupa marele cutremur de presedintele Alexandrescu cu Satan. Cu decenii in urma, tratatul a salvat milioane de vieti in schimbul sufletelor tuturor românilor. Aplicat cu ajutorul unui consiliu de initiati, inca pare nemuritor ca insusi presedintele. Dar oare lucrurile chiar nu pot fi schimbate? La aceasta intrebare trebuie sa raspunda Lena când porneste pe urmele unor bijuterii furate, alaturi de demonul sau aliat, Andromalius. Ancheta o duce pe un drum al violentei, tradarilor, ritualurilor ce deschid porti catre Iad si ii va incrucisa calea cu cei mai puternici oameni ai României. Poate supravietui Lena unor incercari cumplite? Isi poate invinge fricile si prejudecatile? Cum vor influenta descoperirile ei soarta tarii?,,

Recunosc că și tiltul Băiatul de pe pod de M.rR. mi-a atras atenția, mai ales că are un subiect incitant: Apocalipsa Zombie. „O carte fascinanta, deopotriva o drama in plina claustrofobie, un thriller palpitant si o lunga calatorie printr-o lume apocaliptica. Baiatul de pe pod e scrisa neobisnuit de poetic, iar tensiunea creste cu fiecare pagina.“ Barnes and Noble

Nu știu de unde vă cumpărați voi cărți, dar eu am descoperit librăria online carti-beletristica.ro unde pot să găsesc mereu titluri pe gustul meu.

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Am descoperit o noua librarie online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *