Alege un parchet calitativ pentru o casă de vis

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Confortul casei a devenit un must have al generației noastre, pentru că acasă este locul unde ne regăsim după o zi obositoare la serviciu. Stresul din jurul nostru, ne determină să creăm acasă o oază de liniște și confort.

Investim timp și bani în alegerea elementelor care pot crea un spațiu de vis. Începând de la parchet, covoare, mobilă și până la obiectele de decorat, toate acestea sunt elemente esențiale pentru a transforma o simplă casă în ACASĂ.

Parchetul trebuie să fie de calitate indiferent că acest lucru înseamnă o investiție financiară mai mare. Altfel, o să te trezești cu un parchet zgâriat, degradat la puțin timp după ce l-ai schimbat.

Eu am descoperit parchetul laminat Eurowood care este foarte calitativ. Este un parchet de trafic intens disponibil în 2 variante de 10 și 12 mm. Parchetul de trafic intens este indicat pentru camerele cu trafic mai intens, cum ar fi bucătăria, deși din punctul meu de vedere, aș pune parchet de acest gen în toată casă. În acest fel,  schimbi parchetul la un interval de timp mai lung.

Ce culori alegi pentru parchet? 

Ar trebui să ținem cont de câteva lucruri atunci când alegem culoarea noului parchet.  Parchetul de culoare închisă va face camera mai întunecată, în timp ce parchetul mai deschis la culoare creează senzația de spațiu, dar și de luminozitate.

product

Trebuie să ții cont și de culoarea mobilei, a covoarelor, pentru a crea un echilibru între elementele camerei. Pe parchetul închis la culoare urmele se văd mult mai ușor, în timp ce pe cel deschis, micile urme nu se observă, așa că ar trebui să țineți cont și de acest aspect.

product

Puteți găsi modele de parchet pe osbtego.ro, un magazin online de construcții. Mi-a plăcut că poți găsi și alte elemente necesare amenajării casei tale, cum ar fi: cherestea, placă galbenă, placaj, pal, dar și cherestea exotică. Ca un plus pentru bloggerii care au portofele onlie, am văzut că se poate plăti și paypal.

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *