Parfumul Dream de la Famous Luxury Perfumes

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Parfumul este accesoriul nevăzut, sublim și de neuitat, spunea Coco Chanel. Știa ea ce știa, sunt în asentimentul ei și într-adevăr parfumul spune multe despre tine și te face memorabilă.

Nu ai cum să nu iubești parfumurile, iar eu ca mare amatoare de tot ce e frumos, am o adevărată colecție de esențe.

În colecția mea, a intrat recent parfumul Dream de la Famous Luxury Perfumes. E prima dată când încerc un parfum de la acest brand care promite calitate la prețuri reduse. Toate parfumurile de la acest brand sunt apă de parfum, având concentația maximă de uleiuri aromatice pentru o persistență îndelungată.

DREAM  este un parfum feminin neobişnuit, care împleteşte elemente clasice cu spiritul provocator al epocii moderne. Cu ajutorul acestui parfum veţi deveni o zeiţă modernă şi pasională, căreia nu-i rezistă niciun bărbat. Dream este un parfum pasional si dinamic, la fel ca femeia care îl foloseşte.

Stil: Oriental – Floral
Genul parfumuluil: Extravagant, Puternic, Sofisticat
Note de vârf: iasomie, mandarina, ghimbir
Note de mijloc: vanilie, sare
Note de bază: casmir, lemn de santal, ambra

PĂREREA MEA:

Am fost plăcut impresionată de aroma parfumului, care seamănă foarte bine cu Olympea de la Paco Rabanne. Este un parfum nu foarte dulce, mai degrabă o aromă orientală, seducătoare care te cucerește pe loc. Sincer, mă așteptam să persiste pe piele vreo 4 ore, dar persistă surprinzător de mult, peste 8 ore. Nu mă așteptam la o asemenea persistență de la un parfum care costă puțin în comparație cu un parfum de brand, aproximativ 99 lei.

Sunt tare curioasă să încerc și alte parfumuri de la ei. Legat de persistența parfumului, aș vrea să vă zic că depinde foarte mult de PH-ul pielii, se poate ca același parfum folosit de 2 persoane să persiste în mod diferit pe piele. Mă bucur că Dream și cu pielea mea se înțeleg perfect, iar seara târziu, încă îi simt aroma.

Sticluța este elegantă, la fel și ambalajul, iar cantitatea mai mult decât generoasă 100ml.

Gama Famous Luxury Perfumes contine 13 parfumuri pentru damă si 5 parfumuri pentru bărbați din cele mai actuale, vândute și cerute produse de pe piață, cu posibilitatea imediată de creștere a varietății acestora în functie de tendințele din domeniu, Famous Luxury Perfumes fiind în continua inovare și cercetare.

AȚI ÎNCERCAT PARFUMURILE FAMOUS LUXURY PERFUMES?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

12 comentarii la „Parfumul Dream de la Famous Luxury Perfumes

  1. da, eu am parfumul Fantasy de la ei si pot spune ca seamana foarte bine cu Lacoste – Pour Femme, care e unul din parfumurile mele preferate de foarte mult timp. au o persistenta excelenta!

  2. Folosesc si eu acest parfum si imi place mult. Daca ar fi sa fac un top al preferintelor dintre parfumurile mele incercate de la Famous Luxury Parfumes, acesta este pe primul loc si Desire pe 2

  3. Hmmm si pe mine ma bate gandul sa schimb parfumul. Am nevoie de ceva care sa fie asemanator cu parfumul meu oriental. Am sa iau in considerare acest parfumel! Multumesc de recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *