Spread the love

Bine te-am găsit, draga mea! Pe rețelele mele sociale, ați văzut câteva imagini cu hainele pe care le-am primit în ultima perioadă.

De abea așteptam să primesc coletul de la Bonprix. Pentru mine,  Bonprix înseamnă dragoste. Dragoste pentru frumos. De fiecare dată când intru pe site, descopăr noi lucruri de care mă îndrăgostesc. Sună ciudat, dar fetele or să înțeleagă cum e să intri pe un site, să vezi ceva frumos și să nu ai liniște până nu îl comanzi.

Când am văzut bluza cu broderie bonprix a fost love at first site. Nu știu cum fac cum nu fac, dar îmi place tot ce e brodat. Bluza e mult mai frumoasă decât în poze, mânecile îi dau tot farmecul.

Eu am luat măsura 34 și îmi vine perfect. De obicei port 36-38, dar recenziile de pe site sunt de un real folos. Am observat că pe Bonprix mărimile sunt mai mari și în general trebuie să comanzi cu 1-2 numere mai mici decât măsura ta. Materialul e răcoros, nu este supraelastic, așa că e o reală plăcere să o porți.

Pantalonii sunt super faini și ei, sunt perfecți pentru ținute elegante, dar și casual. Am comandat mărimea 34, dar îmi sunt puțin largi, așa că îi voi modifica. Nu e bai, se întâmplă. Îmi place că se calcă foarte ușor, nu sunt groși, sunt de primăvară-vară. Îi găsiți și pe alte culori.

Pantofii sunt din piele întoarsă. Îi am și pe negru, atât de mult mi-au plăcut de i-am luat și pe roșu. Sunt extrem de confortabili, tocul nu este foarte înalt. Vedeți aici pantofii în varianta neagră.

 

 

VĂ PLAC HAINELE BONPRIX?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

12 comentarii la „OOTD-In love with Bonprix

  1. Arata tare bine tinuta ta si este asa .. vesela. Te prinde foarte bine. Sa le porti cu placere

  2. Imi place cum ai combinat piesele vestimentare! ? Foarte frumoasa bluza. Are un model fain de tot. Au produse calitative la BonPrix. ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *