Spread the love

Ro. Bună, draga mea! Primăvara e aici sau cel puțin în calendar. Nu știu ce o fi cu vremea asta ciudată.

Mi-am comandat câteva haine pentru acest sezon, dar parcă e prea frig pentru bluze vaporoase.  Îmi doream de mult timp o bluză verde, iar azi o să v-o prezint. Îmi plac culorile, iar verdele era pe lista mea de o vreme.

AM PURTAT/I WORE:

Bluză/Blouse

Mi-am găsit o bluză verde tare drăguță. Are broderie în partea din față, iar în spate e mai lungă. La spate are un sistem interesant, cu năsturei care se prind. Am ales măsura S, dar îmi e ușor lărguță. Materialul e destul de vaporos, se calcă ușor și nu este transparent.

Bluza este comandată de pe site-ul Dropship-clothes, v-am mai prezentat o rochie de pe același site, o să mai urmeze încă o ținută.

Site-ul este unul asiatic, hainele alese de mine sunt chiar ok din punct de vedere calitativ. Livrarea a fost destul de rapidă. Prețurile sunt chiar mici, iar transportul se calculează în funcție de greutate.

Engl. Hello, my dear! Spring is here, but it doesn’t seem as spring. We have a very unusual weather but this did not stop me to refresh my wardrobe. I wanted for a long time a green blouse, so I found one.

I love colors, so green was also on my list. I have found a very nice blouse. It has embroidery in front. It is longer in the back and it has has a V pleate with buttoned detailing. I chose S size but it is just a  little bit larger. I like the style of the blouse it is a chic-casual item which can easily transform from elegant to casual with just the right accesories.

I ordered the blouse on Dropship-clothes.com and I also have 2 more items from here, I love the prices, the variety of clothes and the fast shipping.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

10 comentarii la „OOTD-Bluză Spring Vibes

  1. imi place mult bluza, dar as fi asortat-o cu alti pantaloni, ceva mai simplu, nu imi pare ca merge foarte bine cu acestia cu vipusca (pe care ii ador, dar merg mai bine cu un tricou)

  2. Am si eu cateva produse de la ei si imi plac mai mult decat m-as fi asteptat. Ma bucur sa vad o experienta frumoasa si in cazul tau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *