Spray-ul și apa de gură Apidava pentru o respirație fresh și gingii sănătoase

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună, draga mea! Numele Apidava nu este sinonim doar cu mierea dulce, sănătoasă din inima Transilvaniei, dar și cu produsele cosmetice din gama Api Cosmetics.

Am încercat câteva cosmetice Apidava și recunosc că mi-au plăcut. De data aceasta am încercat produse pentru igiena cavității bucale. Știm cu toții cât de important este să avem un zâmbet frumos, dar sănătos.

E bine ca în completarea ritualului de îngrijire a dinților să apelăm la câteva mici ajutoare sănătoase, cum ar fi apa și spray-ul de gură. DE CE? Pentru că acestea elimină bacteriile, asigură o respirație proaspătă, tratează infecțiile locale(afte, stomatite, gingivite).

Apa de gură Apidava cu propolis, ulei de eucalipt și extract de cimbru are un gust mentolat, fără să simți că îți ia gura foc, ceea ce e perfect.
Fără alcool, fără parabeni, fără phenoxiethanil, fără parfum este un produs eficient pentru sănătatea cavității bucale.

Ingredientele din componența sa:

-au acțiune antibacteriana

-acțiune anti-tartru

-previne apariția cariilor

tratează eficient infecțiile locale (stomatite, gingivite, afte)

-combate respirația neplăcută

efect cicatrizant rapid.

Spray-ul de gură Apidava este perfect pentru a fi purtat și în geantă, ceea ce e grozav pentru că nu sunt fană a gumelor de mestecat. În acest fel, îmi reîmprospătez respirația ori de câte ori simt nevoia. Are un gust mentolat, care ajută să ai o respirație fresh. Pot spune că spray-ul m-a ajutat în aceste zile când am simțit un disconfort și dureri la înghițire. Ingredientele din componența sa au rol antibacterian ceea ce pe mine m-a ajutat să trec mai ușor peste senzația de gât în pioneze.
Fără alcool, fără parabeni, fără phenoxiethanil, fără parfum

Conține propolis, extract de cimbru, extract de salcâm, ulei de mentă și ulei de eucalipt.

Spray-ul:

-elimină microparticulele urât mirositoare din cavitatea bucală

-ajută la distrugerea bacteriilor și microorganismelor dăunătoare

-acțiune benefică asupra sistemului respirator

-ameliorează sângerărilor gingivale

-efect cicatrizant și calmant pentru dureri la nivelul gingiilor.

Produsele Apidava au ajuns în rutina mea de îngrijire, sunt produse cu ingrediente naturale, fără parabeni și conservanți, pe care vi le recomand.

Puteți citi mai multe impresii despre produsele de îngrijire bucală pe pagina de Facebook Brander

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

12 comentarii la „Spray-ul și apa de gură Apidava pentru o respirație fresh și gingii sănătoase

  1. Apa de gura o folosesc si eu cu placere si mi se pare importanta. Interesanta cea de la Apidava, recomandata de tine, ma gandesc sa o incerc si eu.

  2. Ce tare… nu stiam ca au si produse pentru îngrijirea bucala! Si eu folosesc apa de gura iar spray-ul sunt convinsă că este super bun! Chiar le vreau si eu!!!???

  3. Foarte bune aceste produse de îngrijire a cavității orale. Din momentul în care am folosit apa și spray-ul de gură Apidava, nu-mi lipsesc din rutina zilnică de îngrijire.

  4. Periajul nu mai este de mult suficient pentru ingrijirea danturii. Aceste 2 produse pare sa completeze perfect rutina de ingrijire si sa ofere un aer fresh

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *