Nu îmi da follow, ca dupa unfollow, am aplicație si bun simt. Tu ce ai?

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Dacă ești O DIVĂ, totuși nu îmi da FOLLOW și apoi UNFOLLOW, tu ești O DIVĂ, divele nu fac asta. DIVELE DOAR PRIMESC. Ele nu oferă.

Sincer, mediul online în special pe Instagram a devenit o reală frustrare . Sunt genul de persoană căreia îi place să întoarcă favorurile. MĂ URMĂREȘTI, TE URMĂRESC. ÎMI DAI UNFOLLOW, ÎȚI DAU UNFOLLOW. Totuși, pentu o DIVA ca tine au inventat aștia aplicațiile prin care verifici cine îți dă unfollow. Thanks God!!! Ele, DIVELE, dau follow și după 5 minute după ce le dai și tu follow, îți dau UNFOLLOW. OK, dar DIVO, eu nu sunt atât de proastă, oi avea eu content mai de proastă calitate decât tine, un telefon mai nașpa..dar știi ce am? AM COLOANĂ VERTEBRALĂ. Știu toți avem, dar eu mă refer la acel bun simț pe care nu mulți îl au chiar și în mediul online.

AM înțeles că sunt și diferite programe robot de creștere a followersilor prin acest sistem de follow-unfollow, dar să o recunoaștem majoritatea sunt oameni, oameni care își urmăresc propriul interes și atât.

O să îmi iau critici cu acest articol, multe dislike-uri, dar who cares? E normal să nu îți placă fața mea, e normal, dar nu mă urmări ca mai apoi să îmi dai unfollow, pentru că AM APLICAȚIE, aaaa…și pentru că e josnic. Nu sunt o divă, deci nu mă urmări. Sunt un om cu bune, cu rele, cu imagini mai bune, mai proaste, dar cel puțin am un mult prea mult BUN SIMȚ. TU CE AI?

Sunt și persoane cu mulți followerși în spate, care nu uită să fie umane, să dea dovadă de un real bun simț. Acestea sunt adevăratele DIVE.

Dacă vreți să îmi dați follow/unfollow o puteți face aici

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

15 comentarii la „Nu îmi da follow, ca dupa unfollow, am aplicație si bun simt. Tu ce ai?

 1. Eu am 3 aplicatii pe 3 dispozitive diferite. E mega frustrant joaca asta de-a follow-unfollow. Nici eu nu le iert! Le intorc „favoarea” imediat!

 2. :)))) foarte bun articolul, dar sa stii ca si daca va ajunge acest articol la ele, nu se vor simti :)) sunt prea dive ptr a se simti! Bv. Mi a placut articolul maxim. Gandim la fel:))

 3. Și în cazul meu se întâmplă la fel. M-am obișnuit să primesc follow de la conturi cu peste 10-20.ooo de urmăritori, iar până seara să am unfollow de la ele. Mai mult, insistă. După 2-3 săptămâni iar am follow de la ele. :)) Mă întreb de unde au atâta timp încât să facă asta?

 4. Se pune mult accent pe follow insa eu nu nciiodata nu am inteles acest aspect, de dat follow apoi unfollow. Se pare ca se practica sa se faca asta insa eu nici nu am urmarit cine face asta, nu am aplicatie dar degeab spui asta acelor persoane pentru ca vor continua sa faca la fel.

 5. Mi-a mers la suflet articolul tău!
  Fix la fel pățesc și eu, fix la fel gândesc: dacă eu am bun simț și dau 5 aprecieri cel puțin, conform regulei nescrise de decență minimă în online, dau fw, tu de ce nu dai nimic? dacă dai totuși fw, de ce dai imediat unfw?
  Proastă educație, ce să spun mai mult?
  Felicitări!
  P.s. Vom rezista și crește (și) noi cumva 🙂

 6. Mda! Știu ce zici… chiar și eu am obosit să fac acest lucru. Pur și simplu am început să dau și eu unfollow. Merg pe ideea “Dacă pe tine nu te interesează conținutul meu… ei bine, nici pe mine”.

 7. Foarte bine abordat subiectul! Asa este… Multe „dive” au uitat de respect si se vad doar pe ele pe un norisor de puf. Uita sa fie respectuoase si sa isi pastreze follow-ul dat initial. ?

 8. Omul pe net are asa: tupeu, aere si multa prostie…Eu consider ca cine face asa ceva…nici nu merita nici macar o scuza…Punct…am sa te urmaresc pt ca imi place sinceritatea ta si frumusetea vorbei tale!

 9. Din păcate sunt foarte multe persoane care fac așa, am avut și eu o aplicație de genul dar tot primeam notificări ca cineva încearcă sa se conecteze la contul meu de Instagram așa ca am dezinstalat aplicația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *