Spread the love

Bună, draga mea! Corpul nostru poate deveni mereu un motiv de nemulțumire, mai ales în plin sezon estival. Noi, femeile suntem mereu nemulțumite de modul în care arătăm, iar celulita poate fi inamicul numărul 1 al verii.

Celulita sau acea acumulare de grăsime total inestetică, ne poate da mari bătăi de cap. Celulita apare atunci când nu facem mișcare, de aceea și o persoană slabă poate avea celulită.

Ce putem face pentru a scăpa de celulită și a avea un corp tonifiat?

-SPORT

-SĂ MÂNCĂM SĂNĂTOS

-SĂ BEM MULTĂ APĂ.

-SĂ FOLOSIM CREME CARE TONIFIAZĂ PIELEA.

Este indicat să îmbinăm sportul cu mâncatul sănătos, pentru a avea un corp cât mai tonifiat, dar uneori pe lângă acestea cremele hidratante și anticelulitice pot ajuta. Dacă sportul și alimentația bogată în fibre și vitamine ne pot ajuta din interior, cu ajutorul cremelor anticelulitice putem accelera arderea grăsimilor.

Nu avem nevoie de creme scumpe care să promită marea cu sarea, ci creme din ingrediente naturale, care stimulează microcirculația locală. Nicio cremă nu va șterge celulita ca prin minune, dar alături de sport, o cremă anticelulitică poate ajuta foarte mult. Masajul cu produse anticelulitice nu este un mit, ci de un real folos în lupta cu grăsimea.

Crema anticelulitică Apidava se poate folosi în timp ce faci mișcare, pentru a accelera în acest fel procesul de ardere al grăsimilor. Pentru un efect mai rapid poți să te înfășori strâns cu folie alimentară.

Crema anticelulitică conține o combinaţia de Propolis, Ulei de Pin şi Extract de Salcâm este un tratament foarte eficient împotriva celulitei, cu efect de stimulare a microcirculaţiei locale.

Propolisul este un produs 100% natural cu un conţinut foarte bogat în antioxidanţi naturali, care ajuta corpul la eliminarea toxinelor.

 Uleiul esenţial de Pin are calitatea deosebită de stimulare a circulaţiei sangvine şi a tonusului muscular. Are acţiune locală de încălzire a pielii cu rol de ardere a grăsimilor.
Crema anticelulitică este ideală pentru un masaj prelungit care tonifică pielea şi reduce apariţia aspectului de coaja de portocală.

Chiar dacă este vară să nu uităm și de hidratarea externă a corpului.

Cremă de corp hidratanta Apidava ne propune o variantă sănătoasă prin care putem ajuta corpul să își păstreze nivelul de hidratare optimă. Crema se poate folosi după expunerea la soare, deoarece cicatrizează și hidratează pielea uscată.

Untul de SHEA este o grăsime de natură vegetală obţinută din nucile arborelui karite (shea), care se foloseşte cu succes în tratarea pielii uscate, a cicatricelor, a ridurilor, şi a vergeturilor datorate sarcinii.

Apidava ne aduce produse cosmetice cu miere, dar si o intreaga gama de miere delicioasa.

Brander vă invită să descoperiți și alte povești despre lupta cu celulita

Indiferent de celulita sau kilogramele in plus, învață să te bucuri de tine și corpul tău.

Să ai o vară cu mult soare și bucurii din plin!Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „Vara aceasta, scapă de celulită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *