Sano Maxima Perfume Collection-balsamuri cu parfum intens

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună, draga mea! Recent am primit o provocare tare faină de la Sano. Am primit un colet tare parfumat, și provocarea să îmi aleg balsamul preferat.

Știm cu toții că un anumit miros ne poate trezi amintiri, ne poate purta cu gândul spre locuri văzute și nevăzute, de aceea Sano m-a provocat să povestesc ce amintiri îmi trezește parfumul balsamului meu preferat.

Sano a lansat Sano Maxima Perfume Collection, o colecție de balsamuri pentru țesături cu parfum intens și bogat, inspirat din natură, creat de experți internaționali în parfumuri – pentru țesături cu un parfum proaspăt, de care consumatorii se pot bucura pentru mult timp.

Sloganul„Intră în lumea magică a parfumurilor! Maxim de parfumat, maxim de catifelat” este invitația adresată consumatorilor să exploreze cele 5 variante de balsam ultra concentrat Sano Maxima Perfume Collection:

Soft Silk– inspirat de florile de migdal și atingerea delicată de mătase;

Blue Blossom – inspirat de briza dimineții răcoroase, de apa rece și de florile albastre de primăvară;

Golden Sunset -inspirat de florile de primăvară și de roua dimineții;

Wild Pearl – inspirat de parfumul delicat al florilor albe

Maxima Baby – testat dermatologic, dedicat pielii sensibile a bebelușilor.

Pret :16 lei aprox.

POVESTEA MEA:

Eu am încercat balsamurile: Blue Blossom, Wild Pearl și Soft Silk.

Blue Blossom – inspirat de briza dimineții răcoroase, de apa rece și de florile albastre de primăvară;

Wild Pearl – inspirat de parfumul delicat al florilor albe

Soft Silk– inspirat de florile de migdal și atingerea delicată de mătase;

Mi-a fost destul de greu să aleg un balsam preferat, pentru că toate miros extraordinar. Pe lângă parfumul deosebit, am remarcat că parfumul se menține foarte mult timp în haine, spre surprinderea mea. Desigur, că pe lângă parfum, hainele sunt extrem de catifelate. Am remarcat că în ultima perioadă, multe balsamuri de haine s-au cam prostit, însă Sano m-a surprins prin calitate, parfum intens și catifelare.

În cele din urmă, am ales varianta Soft Silk, un parfum care mă duce cu gândul la vacanță, la libertate. E un parfum floral intens, care te poartă într-un loc departe de agitația orașului, într-o poieniță plină de flori colorate, unde auzi doar bâzâitul vesel al insectelor, și admiri peisajul de vis. O să spuneți, cum poate face asta un balsam de rufe? Simplu, datorită parfumului super concentrat. Pentru mine, Soft Silk este parfumul intens care mă face să evadez pentru câteva clipe într-o lume fără griji, pictată doar cu flori parfumate și vise frumoase.

VOI LE-AȚI ÎNCERCAT?

CARE E PARFUMUL VOSTRU PREFERAT?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „Sano Maxima Perfume Collection-balsamuri cu parfum intens

  1. Această gamă nu am încercat-o încă, dar am și eu balsam de la Sano acasă și chiar îmi place mult ?

  2. Inca nu le-am incercat, dar urmeaza. Au niste ambalaje super atragatoare si cu siguranta si mirosul pe care-l degaja e fantastic. La urmatoarele cumparaturi, imi iau si eu un produs din noua gama!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *