Spread the love

Bună, draga mea! Îmi plac rochiile, sunt piese vestimentare care te fac să te simți feminină și nu ar trebui să le ocolim. Vara cu atât mai mult, le port, deoarece temperaturile de afară cer ținute cât mai lejere.

Vara aceasta, mi-am cumpărat 2 rochii Bonprix, ambele cu model floral, dar diferite ca stil.

AM PURTAT/I WORE:

Rochie/Dress

Nu știu cum sunteți voi, dar eu nu m-am plictisit până acum de imprimeurile florale. Mi se par ușor de asortat, foarte vesele și colorate.

Referitor la rochie, pe lângă modelul acesteia, mi-a plăcut foarte mult că este dintr-un material calitativ (95% bumbac). Se așează foarte frumos pe corp, urmând liniile naturale ale corpului. Fiind din bumbac este o plăcere să o porți, îți dă confort și libertate. Eu am ales măsura 36/38 și nu am dat greș.

Stiliștii spun că o rochie în forma de A ascund o talie mai voluminoasă şi te fac să arăţi mai subţire datorită tivului evazat. Oare așa să fie? Cert este că ascunde burtica pe care mă chinui să o dau jos, fără succes însă. Important este să te simți bine în pielea ta, așa că sincer, nu mă prea mai stresez de aspectul fizic. Frumusețea vine din interior, așa-i?

Stilul acestei rochii este casual, se poate purta ca rochie de zi, fiind foarte confortabilă. M-am gândit că o s-o port și cu o pereche de teneși colorați sau albi, cred că ar fi o alegere potrivită.

Pe Bonprix.ro, găsești lucruri calitative, de aceea revin mereu cu câte o comandă. Livrarea se face cam în maxim 10 zile, și trebuie să țineți cont și de măsuri, uneori sunt mai mari decât cele cu care noi suntem obișnuite.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

12 comentarii la „OOTD-Rochie Bonprix de vară din bumbac

  1. Îmi place culoarea,îmi place modelul,îmi place că este din bumbac,îți stă foarte bine.

  2. Este foarte frumoasă ,chiar îmi place mult aceste imprimeuri cu flori ! Să o porți cu plăcere !???

  3. Îți stă foarte bine cu această rochie. Eu nu prea port, mai ales de când am venit în Irlanda. Aici nu e chiar atât de cald 🙂

  4. Majoritatea rochiilor pe care le am sunt cu model înflorat, mi se pare că mă avantajează.
    De la Bonprix nu mi-am cumpărat nimic dar am să intru la ei pe site să văd ce modele de rochii mai au.

  5. Imi place foarte mult si modelul si culoarea acestei rochite, o sa ma uit sa vad daca este si marimea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *