Spread the love

Bună, draga mea! Îmi plac produsele naturale cosmetice, fără parabeni din ingrediente blânde, benefice pentru o îngrijire delicată, dar eficientă.

Femeile din cele mai vechi timpuri, au apelat la produse din natură pentru îngrijirea corpului și erau frumoase până la vârste înaintate. Să nu uităm, deci să folosim produse cu ingrediente din natură, care sunt mult mai eficiente decât produsele pline de parabeni.

Azi vă prezint 3 produse Apidava cu ingrediente 100%, din inima Transilvaniei, perfecte pentru vara aceasta. Am apreciat calitatea produselor cosmetice Apidava, care sunt fără parabeni și au la bază doar ingrediente din natură, cum ar fi: mierea, propolisul, ceara de albine, untul de shea, etc.

Crema pentru îngrijirea picioarelor

Cremă este ideală pentru zonele cu piele foarte uscată ca cea a călcâielor sau coatelor.
Ceara de albine este un emolient 100% natural care va hrăni pielea în profunzime, iar propolisulare rol antibacterian – esenţial pentru îngrijirea corectă a picioarelor.

Proprietăţi:
– previne crăparea şi uscarea pielii
– are efect relaxant 
– pielea devine netedă, elastică şi suplă

Îmi place mirosul specific de miere, dar pe lângă miros, efectul produsului se vede, se simte. Crema intră repede în piele, hidratând eficient. Vara, ai nevoie de o extra îngrijire a picioarelor, de aceea acest produs fără parabeni, oferă hidratarea de care ai nevoie pentru picioare.

Balsam de călcâie

Balsamul de călcâie, cu ceara de albine si propolis, este ideal pentru zonele cu piele deshidratată și crăpată: câlcâie și coate. Balsamul conține și 2% camfor pentru activarea circulației periferice.  Este un produs care miroase tare bine, dar și hidratează excelent.

Balsam de buze

Balsamul de buze pe bază de ceară de albine şi miere este special conceput ca un tratament intens de hidratare a buzelor mai ales pentru perioada de iarnă.
Este ideal de folosit şi ca tratament (aplicat pe buze de seara pânã dimineaţa) pentru buzele foarte uscate.

Are un ambalaj tare drăguț, micuț și foarte practic. Poți să îl iei în geantă fără probleme. Asigură hidratarea de care ai nevoie, mai ales că vara din cauza căldurii, buzele se pot crăpa.

Proprietăţi:
– previne crăparea şi uscarea buzelor;
– pielea devine netedă, elastică şi suplă.

VOI FOLOSIȚI PRODUSE APIDAVA?

Mai multe impresii găsiți pe pagina de Facebook Brander

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

11 comentarii la „Îngrijire naturală cu produse Apidava

  1. Eu nu folosesc!As vrea ca pe viitor sa folosesc si eu pentru ca mi se par foarte bune datorita compozitiei lor!As vrea sa imi cumpar balsamul de buze,ptr ca in curand vine frigul si cred ca e super in acea perioada rece!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *