Femeie, nu alerga după frumusețea fizică!

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Femeie, nu alerga după frumusețea fizică. Aceasta piere, dar ce rămâne când timpul își pune amprenta asupra trupului nostru este sufletul. Femeie, căută-ți un bărbat care te place așa cum ești: imperfectă.

Femeie, găsește-ți un bărbat care te vede cea mai frumoasă din lume, indiferent dacă ești machiată sau nu, indiferent de cât de slabă sau grasă ești. Alege un bărbat care e acolo pentru tine: la bine și la rău. Dacă îți e alături doar la bine, aceea nu e iubire.

Nu alerga după himere, după bărbați frumoși, cu bani, care te vor doar pentru o seară sau mai multe, ca mai apoi să sară în alte paturi. Pentru ei, ești doar un obiect de satisfacere al propriului ego, pentru cel care te va iubi vei fi totul. Găsește-ți un bărbat care să te vrea pentru totdeauna, indiferent de câte probleme vor apărea în calea voastră. Găsește un bărbat care își găsește timp să te asculte, să te țină în brațe, indiferent cât de obosit este.

Găsește-ți un bărbat care te vede ca o prietenă, iubită, amantă, care vede în tine mai multe poate decât vezi tu.

Caută un om care te face să râzi, care te ridică atunci când pici în cele mai negre depresii, un om care trăiește și respiră pentru tine.

Iar atunci când l-ai găsit, prețuiește-l..El îți va șterge toate dezămăgirile, toți acei bărbați care ți-au călcat sufletul și trupul în picioare. Iubește-l, iubiți-vă sincer, simplu..curat. Căci iubirea ar trebui să fie reciprocă, să vină de la sine, pas cu pas…

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

5 comentarii la „Femeie, nu alerga după frumusețea fizică!

  1. daa, total adevarat
    mamaie avea o vorba – nici el ca dracu nici dracu ca el:) sa fie fix cum trebuie sa tina de tine… mereu ma amuzam pe treaba asta

  2. Vad aici cateva comentarii si ma bucur sa aud asta!!!Da,frumusetea fizica e trecatoare si nu trebuie sa fugim doar dupa asa ceva!Dragostea adevarata e si la greu nu doar la bine!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *