UnMake-up Artist-Sensibio H20 reverse pump în ediție limitată de 850ml

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună, draga mea! De când am descoperit brandul Bioderma, am găsit produse must-have, fără de care nu îmi mai imaginez rutina de îngrijire a pielii.

Apa micelară Sensibio H20 este preferata mea, pentru că are o formulă ușoară, curăță perfect machiajul și impuritățile, nu produce iritații.

De ce e atât de specială apa micelară Sensibio H20?

-este prima apă micelară perfect compatibilă cu pielea.
Sensibio H2O trece prin 9 etape de purificare, pentru a fi eliminate toate toxinele. Această apă micelară este perfect compatibilă cu pielea și reduce riscul pro-inflamator.

are un pH fiziologic similar cu cel al pielii de 5.5.

-are o formulă ideală pentru orice tip de piele. Nu conține alcool, parfum, parabeni, având o formulă hipoalergenică pentru pielea sensibilă.

curăță machiajul nedorit, praful, transpirația, dar și particulele poluante din aer, eliminând particulele nedorite acumulate pe parcursul zilei și permițând pielii să se regenereze și să se elibereze de tot ceea ce o agresează.

combate îmbătrânirea prematură a pielii. Poluarea este un factor agravant al îmbătrânirii premature, de aceea un studiu a demonstrat
că Sensibio H2O a ajutat la eliminarea a 5 metale grele reprezentative pentru poluarea mediului, cu o medie de 78%.

-ideală pentru pielea sensibilă.

Sensibio H2O îndepărtează:

  • 99% din particulele de machiaj
  • 98% din particulele fine de la suprafața și din profunzimea pielii
  • 78% din metalele grele cauzate de poluarea urbană

La nivel mondial o sticlă Sensibio H2O este vândută la fiecare 2 secunde.

Sensibio H2O se găsește în trei formate: 100 ml, 250 ml, 500 ml. Vara aceasta, o ediție limitată va putea fi găsită în farmacii: Sensibio H2O de 850 ml cu reverse pump – pentru o dozare perfectă și o aplicare usoară pe discheta demachiantă.

Bioderma Sensibio H20 este alegerea perfectă pentru mine, fiind unmake-up meu artist care îmi îndepărtează blând machiajul, impuritățile, dar îmi ajută tenul să fie fresh, îngrijit eficient.

Varianta cu reverse pump îmi place foarte mult, căci astfel poți doza foarte bine produsul, dar în același timp permite o utilizare mult mai ușoară.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „UnMake-up Artist-Sensibio H20 reverse pump în ediție limitată de 850ml

  1. Am folosit si eu in urma cu ceva timp aceasta apa micelara la 250ml si am fost multumita!Pe urma am schimbat si am incercat si altceva!Multumim de informatie,cred ca am sa mi.o cumpar din nou ptr ca am unele probleme cu tenul si cred ca mi.ar prinde de folos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *