Spread the love

Toamna a venit cu pași repezi, aducând cu sine o pleiadă de bogății pentru trup și suflet. De la merele galbene și rumene, până la frunzele roșiatice și legumele sănătoase, toată natura s-a îmbrăcat în haine de toamnă.

Noi, oamenii, ne armonizăm cu natura și ne pregătim și noi pentru sezonul rece. M-am gândit, azi să vă arăt , cum mi-aș pregăti eu locuința pentru toamnă cu ajutorul lui Favi.

CINE SAU CE E FAVI? Un motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni, care reunește magazine online diverse unde poți găsi ceea ce îți dorești pentru casa ta. Practic, idei să ai, căci pe site găsești tot ce ai nevoie pentru a transforma o simplă casă în ACASĂ.

-DORMITORUL-

Începem cu dormitorul. Aici, desigur nu pot lipsi păturile cozy, pufoase, care asigură fix confortul și căldura de care ai nevoie. Personal toamna, recomand lenjeriile de pat coccolino, care sincer sunt preferatele băiatului meu. Sunt fix moi și pufoase ca în celebra reclamă, plus că nu intră la apă, și nu au nevoie să fie călcate. Nu aș uita nici de pernele decorative, care imită blana și care dau un plus de căldură dormitorului.

-LIVINGUL-

Pentru living, aș alege un fotoliu tip balansoar, care creează un cadru de poveste fiind perfect pentru orice anotimp, nu doar pentru toamnă. Pus în fața șemineului sau chiar pe prispă, un balansoar este elementul-esențial pentru orice casă cu stil.

Felinarele, lumânările sau sfeșnicele sunt decorațiunile ideale pentru acest sezon rece, acestea dau un plus de căldură ,,spirituală,, întregii încăperi.

-COLȚUL DE RELAXARE-

Așa arată ZONA DE RELAXARE perfectă pentru mine

Aș adăuga în imaginea de mai sus, un balansoar, o măsuță unde să îmi pun laptopul și să scriu, câteva obiecte decorative. Desigur să nu uităm de o pătură cozy cu care să mă acopăr în timp ce lucrez.

Fiecare ar trebui să aibă în casă un colț de relaxare, unde să își adune gândurile, să se recreeze. Pentru mine, ca blogger este esențial să am o zonă unde pot lucra, de aceea vreau să îmi redecorez micul meu spațiu de scris.

Cam acestea au fost ideile mele pentru un decor cozy, de toamnă cu ajutorul motorului de căutare Favi.ro

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *