Spread the love

Salutare, dragile mele! După o vară caniculară și o perioadă destul de aglomerată și stresantă în această toamnă, am observat din nou schimbări asupra părului meu. A devenit uscat, îmi cade în exces, ce-i drept, nu prea am apucat să mă ocup în ultima perioadă așa cum trebuie.


În ultimii ani, am încercat multe variante pentru părul meu, și am ajuns la concluzia că un șampon natural poate face minuni pentru orice tip de păr. Desigur, vitaminele pentru păr nu trebuie ignorate, pentru că sănătatea părului vine și din interior.

Știu că multe dintre voi se confruntă cu probleme legate de căderea părului. Mă încadrez și eu în acest club, aș pune totul pe baza stresului în cazul meu de aceea încerc să folosesc soluții naturale, atât intern, cât și extern.

Cercetătorii spun că este normal să îți cadă până la 100 de fire pe zi, dar dacă observi o cădere considerabilă, e timpul să iei măsuri.

Cauzele căderii părului pot fi diverse:

-stresul

-lipsa de vitamine

-dezechilibre hormonale

-slăbitul

-anemia

-folosirea în exces a uscătoarelor,ondulatoarelor de păr.

-utilizarea de produse cu mulți parabeni.

Leacul pentru căderea părului vine de cele mai multe ori din natură, de aceea acest șampon bio de la Klorane îmi face cu ochiul. Îl puteți găsi pe Notino.ro la un preț de aproximativ 44 lei pentru o cantitate de 200ml

ȘTIAȚI? Klorane este un brand frantuzesc de dermacosmetice a fost fondat in 1966 de catre farmacistul Pierre Fabre. Acesta a fost mereu interesat de eficienta plantelor, primele rezultate fiind o serie de sampoane pe baza de musetel, serie supusa unor continue inovatii.

Îmi place că din portofoliul Klorane sunt produse pentru fiecare problemă a scalpului, dar și pentru orice tip de păr. Pentru părul meu blond, șamponul pe bază de mușetel este ideal pentru un plus de strălucire.

Cam aceste produse aș vrea să le încerc pentru părul meu, pentru a-i reda strălucirea și desigur pentru a-i stopa căderea excesivă.

Sunt curioasă ce produse folosiți voi contra căderii părului?

GÂNDURI BUNE!!!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *