Spread the love

Bună seara, fete dragi! Halloween-ul bate la ușă, iar pregătirile sunt în toi pentru fanii acestei sărbători. De la costume, pâna la machiaj și coafură, Halloween-ul este momentul în care poți fi oricine îți dorești.

Pentru un machiaj de halloween, totul este permis. Nu trebuie să ai cursuri pentru a realiza un machiaj spectaculos, trebuie doar să îți pui imaginația la bătaie și desigur să ai câteva accesorii de beauty.

Un ruj roșu intens te poate ajuta pentru a realiza un machiaj de ghost bride (mireasă moartă), destul de scarry.

Lancôme L’Absolu Rouge Ruby Cream este rujul perfect, cu o pigmentare intensă și rezistență îndelungată pentru o mireasă de groază. Tot ce trebuie să faceți e să îl întindeți ușor cu palma pe obraz, lăsând o dungă roșie ca sângele. Pe lâng ruj, tenul are nevoie și el de puțin ajutor. Aplică o cantitate generoasă de fond de ten cât mai deschis, fixând totul cu o pudră în același ton. Neapărat trebuie să faceți rost de o rochie de mireasă, accesorizată cu un voal.

Dacă vă doriți un machiaj de Halloween mai puțin scarry, puteți opta pentru o paletă. Paleta de la Makeup Revolution Pressed Glitter Palette poate fi găsită pe Notino la prețul aproximativ de 63lei. Cu ajutorul ei îți poți crea un make-up de senzație. De exemplu, eu aș opta pentru un machiaj gen unicorn, în culori pastelate, cu un strop de glitter. Părul se poate vopsi mov, cu ajutorul unui șampon nuanțator sau farduri colorate.

Nu uita că pe Notino, vei găsi foarte multe produse la reducere, reducerile fiind săptămânale la o gamă variată de produse.

VOI CUM VĂ PREGĂTIȚI DE HALLOWEEN?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Idei de machiaj de Halloween

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *