Spread the love

Bună, draga mea! Nebunia de Black Friday nu m-a cuprins în totalitate, dar tot nu am putut sta deoparte, așa că am profitat de reducerile de pe Notino și am bifat Calvin Klein Euphoria.

E foarte greu de descris în cuvinte un parfum, dar pentru o iubitoare de parfumuri dulci, Euphoria mi-a depășit așteptările. Este un parfum mai degrabă oriental, luxos, dar senzual în același timp. Persistă până seara pe pielea mea, deci pot spune că a fost dragoste la prima vedere.

Apa de parfum Calvin Klein Euphoria ne prezintă o lume misterioasă, plină de natură sălbatică și de flori exotice, care vă conferă un farmec senzual și o senzație de plăcere sublimată.


Notino Black Friday continuă în perioada 25.11 – 01.12.2019 cu 20% reducere la brandurile populare selectate folosind codul black20, aşa că vă puteţi achiziționa produsele dorite la super preț.

Am adăugat în coș și șamponul Kérastase Specifique Bain Prévention pentru părul meu subțire, care îmi cade pe fond de stres exagerat de mult. Sunt încântată de brandul Kérastase pentru că am observat schimbări în bine la părul meu: a început să cadă mai puțin, pare mult mai sănătos. Nu conţine silicon.

Kérastase Specifique Bain Prévention:

  • purifică și reechilibrează scalpul
  • promovează micro-circulația și producția firelor de păr
  • acționează preventiv împotriva căderii exagerate a părului
  • ameliorează textura firului de păr și îl fortifică din interior

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar Notino a pregătit din timp cadouri de Crăciun pentru cei dragi.

Voi ce v-ați cumpărat de Black Friday?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „Black Friday Notino continuă

  1. Și la mine îmi cade părul ,acest șampon ar fi minunat ,poate ar da rezultate bune .Mulțumim pentru aceste informații utile !???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *