Spread the love

Bună seara, oameni buni! V-am promis într-o postare anterioară, că o să vă arăt cum merg cizmele mele Bonprix cu o pereche de colanți.

AM PURTAT/I WORE:

Pulover/Pullover

Colanți/Leggings

Cizme/Boots

In ultima perioadă, am început să port ținute casual, iar cum frigul este în elementul său, am adăugat în coșul Bonprix, un pulover și o pereche de colanți.

Sincer, e prima mea pereche de colanți, dar gusturile se schimbă, am învățat că în materie de fashion, nimic nu e imposibil. Am mai pus ochii și pe alți pantaloni leggings Bonprix.

Mărimea aleasă este 32-34, sunt dintr-un material nu foarte gros, nu foarte subțire. Nu sunt vătuiți, îmi place că se așează foarte bine pe corp, fiind elastici. Un alt lucru care îmi place, e faptul că pot fi integrați și în ținute mai elegante, alături de o cămașă sau bluză office.

Puloverul l-am ales în primul rând pentru culoare, pe site scrie albastru moviu, este clar mov închis, deci dacă vă place culoarea puteți să vi-l alegeți. Mărimea pe care o port este 32-34, mi se potrivește foarte bine. Am observat că în general, pe Bonprix trebuie să aleg mărimi cu 2 nr.mai mici decât port în mod obișnuit. Intenționez să îmi mai cumpăr și alte pulovere Bonprix . Hainele Bonprix îmi plac pentru că sunt foarte calitative, nu se scămoșează și arată bine după multe spălări.

Cele trei piese vestimentare se potrivesc foarte bine, cizmele îmi plac foarte mult, le-am purtat în ultima perioadă foarte mult. Am uitat să vă spun că cizmele nu sunt îmblănite.

Sper că vă place ținuta mea de jos, mai jos puteți vedea cele două ținute Bonprix.

CARE VĂ PLACE MAI MULT?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

18 comentarii la „OOTD-Outfit casual Bonprix

  1. imi plac ambele combinatii de tinute, in special rochita tricotata si pantalonii gri? ca bliza e faina dar jusm mare fana mov? sa le porti sănătoasă

  2. Îmi place foarte mult puloverul ,dar și colanții sunt faini .Ești superbă draga mea și îți stă foarte bine cu această ținută ,chiar mi-ar plăcea și mie un asemenea pulover .Să le porți cu drag !??❤

  3. Îmi plac foarte mult hainele bonprix, îmi comand des ? Puloverul este foarte frumos, este în tendințe, are o culoare vibrantă și te prinde foarte bine.

  4. Foarte draguta tinuta! O singura recomandare, incearca sa bagi putin bluzita in pantaloni in fata, pentru ca astfel nu taie tinuta. Si eu purtam la fel bluzitele pana mi-a spus un stylist ca imi taie tinuta si ma scurteaza ?
    Esti foarte frumoasa oricum, sper ca nu te deranjeaza ca ti-am spus asta.

  5. Imi place mult maleta mov si parca abia acum te vad cat esti de slaba. Tocmai am primit si eu coletul de la bonprix si ma rasfat cu haine dragalase

  6. Te prinde foarte bine această culoare îmi place foarte mult puloverul dar si colantii, săi porti sănătoasă draga mea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *