Spread the love

Seara bună, dragii mei! Uite că la noapte vine Moș Nicolae, iar în curând, Moș Crăciun îl va ajunge din urmă. Este luna cadourilor, luna cea mai frumoasă din an din punctul meu de vedere, iar acest lucru nu pentru cadouri.

Îmi place tot ce e ,,Crăciunistic”: împodobirea bradului, decorațiunile, mesele în familie, zăpada, liniștea…

Crăciunul este și despre cadouri, de aceea dacă nu știți ce să le luați familiei, vin în sprijinul vostru cu idei de cadouri de Crăciun

Pentru ea, un set Kérastase Résistance Extentioniste ar putea fi o idee bună de cadou, căci noi, femeile ne confruntăm adesea cu probleme legate de căderea părului.
Setul conține : șampon pentru întărirea și creșterea părului 250 ml + masca pentru întărirea și creșterea părului 200 ml + ser intensiv pentru întărirea și creșterea părului 50 ml.

Când nu știi ce să oferi, un parfum pentru ea, este cu siguranță de neprețuit. Pe Notino.ro găsiți foarte multe seturi cadou cum ar fi Armani Emporio Because It’s You compus din apă de parfum și lapte de corp.

Pentru bărbați, nu ai cum să dai greș cu un parfum de calitate. Mie îmi place foarte mult Paco Rabanne 1 Million, dar vă puteți inspira din alte idei de cadouri pentru bărbați disponibile pe Notino.

Pentru copii, există multe seturi cadou, căci de ce să nu recunoaștem, copiii din ziua de azi, sunt mult mai cocheți, mai preocupați de felul în care arată. Băiețelul meu de exemplu, mă pune tot timpul să îi cumpăr parfum de bărbați și are doar 9 ani 🙂

Pentru băiețeii și fetițele cochete, dar și cuminți, Notino a pregătit multe cadouri pentru copii

Indiferent de cadourile primite, sărbătorile de Iarnă sunt frumoase, dar sunt și mai frumoase atunci când în jurul vostru e multă iubire și liniște.

CE CADOURI DE PE NOTINO, v-ați dori să primiți?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

10 comentarii la „Idei de cadouri pentru Crăciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *