Spread the love

Bine v-am regăsit, în anul 2020! Chiar vreau să cred că anul acesta va fi mai bun decât celălalt, de aceea gândurile mele bune se îndreaptă către voi.

Despre produsele Sano v-am mai povestit aici și aici. Cel mai mult îmi place la acest brand este faptul că are produse diverse de curățenie, eficiente și accesibile ca preț.

Gama de detergenți Sano Maxima nu doar că are un preț accesibil, însă produsele chiar își fac treaba foarte bine. În ultimii ani, am observat că branduri cu renume, încep să își piardă din calitate, și m-am trezit cu haine doar parfumate, nu și curate. Nu este cazul, produselor Sano, care au devenit între timp și aliatele mele în ale curățeniei.

Maxim de curat. Maxim de parfumat • Tehnologie avansata care combina o curatare puternica cu un parfum intens. • O combinatie unica de enzime, oxigen activ si detergenti pentru indepartarea puternica a petelor. • Cu tehnologia Microcapsules Lock, pentru o eliberare lenta a unui parfum de lunga durata.

SANO MAXIMA

Sano Maxima detergent pudră se găsește în 2 variante: Mountain Fresh și Spring Flowers. Legat de parfum, e foarte greu să alegi între cele două, căci ambele au propria poveste. Aș putea spune că merg mai mult pe Spring Flowers, poate pentru că are un parfum mai suav, care mă duce cu gândul la primăvară. De remarcat este și faptul că hainele sunt foarte parfumate fără să folosești balsam, deci nota 10 și la acest aspect.

Legat de curățenie, sunt mulțumită pentru că își face treaba foarte bine. Hainele băiatului meu după ce vine de la joacă nu sunt tocmai curate, ba chiar în genunchi sunt pline de nămol, pete de iarbă, căci e copil și e normal să se murdărească. Nu am fost dezamăgită nici la acest capitol, scoate petele cu ușurință.

Prețul este și el foarte bun, în jur de 20 lei, 2 kg .

Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, e ușor, puteți încerca și voi Sano Maxima, se găsește în supermarket-urile mari gen Carrefour, Cora.

VOI FOLOSIȚI PRODUSE SANO? CUM VI SE PAR?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

26 de comentarii la „Maxim de parfumat, maxim de curat?

  1. am avut balsam de rufe, mi. aplacut, o sa ma uit si dupa detergent, dar deocamdata am😅 multumim pt recomandări

  2. Folosesc aceste produse și sunt foarte mulțumită de ele ,își fac pe deplin datoria în a lăsa rufele super curate și parfumate .Foarte bune produse de la Sano !💖💙❤💜

  3. Eu nu folosesc produsele Sano, am mare grijă la alegerea detergenților și îi prefer pe cei în varianta lichidă și care nu creează alergii.

  4. Acest produs chiar nu l-am incercat, desi incerc tot felul de detergenti, acesta o sa fie urmatoarul pe lista.

  5. Sano au produse foarte bune! Vreau sa incerc si eu acest detergent. Sunt curioasa de modul cum spala rufele si de parfum! 😍😍

  6. Folosesc si eu acest detergent dar mai rar si doar pentru paturi, lenjerii, perdele. In rest prefer detergentul lichid. Dar imi plac mult produsele Sano, inclusiv cele cosmetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *