Spread the love

Bună, draga mea! Trăim într-o lume în care poluarea, stresul, dar şi cauzele hormonale își pun amprenta asupra tenului nostru. Petele brune, lipsa de strălucire sau îmbătrânirea prematură a tenului sunt câteva aspecte cu care începem să ne confruntăm după o anumită vârstă.

Hiperpigmentarea tenului apare ca urmare a creșterii producției de melanină, ceea ce duce la apariția unui ten lipsit de strălucire, pătat. Pentru femeile care se confruntă cu astfel de probleme, Bioderma are soluția, gama Pigmentbio, ce are la bază tehnologia LumiReveal™

Tehnologia LumiReveal acționează pe etape esențiale în procesul pigmentării cutanate pentru a reduce petele brune, dar și pentru a preveni apariția unor noi pete și pentru a reda pielii strălucirea naturală, pe termen lung.

PASUL 1- CURĂȚARE

PIGMENTBIO SPUMA DE CURĂȚARE

Pigmentbio Spumă de curățare este un produs exfoliant de igienă care previne și ajută la corecția petelor pigmentare.

 • O combinație brevetată de ingrediente active*, reglează mecanismele biologice care provoacă petele pigmentare.
 • AHA (acid citric) și microelemente care exfoliază ușor, îndepărtează impuritățile și netezesc tenul, asigurând un efect imediat de strălucire.
 • Ingredientele hidratante (coco glucoside și glyceryl oleate) îmbunătățesc nivelul de hidratarea și dau confort pielii.

PASUL 2 -TRATARE

PIGMENTBIO CREMĂ DE ZI CU SPF 50+

Este necesar să folosim o cremă cu un factor de protecție înalt, indiferent de anotimp. Crema este îmbogățită cu un cocktail din VITAMINELE C, E și PP pentru a proteja bariera de protecție a pielii, dar și pentru efect instant de strălucire: 

– VITAMINELE C și E protejează pielea de poluare, de UVA/UVB, dar și de stresul oxidativ care cauzează îmbătrânirea prematură a pielii, primele semne fiind petele brune. 

– VITAMINA PP fortifică bariera de protecție a pielii și oferă hidratare de lungă durată. 

PASUL 3- MENȚINERE

SER CONCENTRAT CU VITAMINA C

Concentrația mare în AHA a Pigmentbio Ser concentrat cu Vitamina C oferă o eficacitate asemănătoare peelingului, fără a agresa pielea și fără a o usca datorită efectului de hidratare pentru 8 ore. Îmi plac foarte mult serumurile de acest tip, pentru că hidratează fără a încarca și îi dă strălucire tenului.

Pigmentbio Ser concentrat cu Vitamina C elimină celulele cu concentrații mari de melanină, reduce intensitatea și mărimea petelor brune existente și netezește textura pielii. Pielea își recapătă strălucirea naturală.

PASUL 4- HIDRATARE

PIGMENTBIO Cremă regeneratoare de noapte

Întrucât noaptea este cel mai bun moment pentru refacerea naturală a pielii, Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte stimulează reînnoirea celulară și producția de colagen pentru o piele mai fermă și mai luminoasă la trezire.

VOI AȚI ÎNCERCAT NOUA GAMA?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

13 comentarii la „Pigmentbio Bioderma

 1. Produse foarte bune ! Am avut ocazia și am încercat ceva de la ei și sunt mulțumită ! Se merită prețul !💖❤🤗😍

 2. O crema minune! in general, produsele lor sunt printre cele mai faine pe care le-am testat. Intotdeauna o sa gasesti la mine in casa ceva de la Bioderma :)))

 3. Sunt mare iubitoare a produselor Bioderma si niciodata nu-mi lipsesc din trusa cu cosmetice.

  Eu folosesc de la ei produsele destinate tenului gras si sensibil (cele roz)

 4. Sunt momente cand tenul nostru isi schimba textura si pigmentarea. Gama aceasta e faina de tot. Imi place crema de noapte cel mai mult.

 5. Bioderma este un brand cu produse de calitate și printre preferatele mele. Nu am folosit produsele acestea dar m-ai ajutat să înțeleg că îmi sunt potrivite.
  Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *