Spread the love

Bună, draga mea! Am tot citit rezoluții la început de an și mi-am propus în primul rând SĂ NU ÎMI MAI FIE FRICĂ DE SCHIMBARE, să ies din zona mea de confort.

Uneori frica de schimbare, te poate face să duci o viață nu tocmai așa cum ți-ai dori, plafonându-te în monotonie.

De Crăciunul acesta, am primit multe cadouri interesante, iar Yves Rocher mi-a trimis cadouri pe placul meu. Că iubesc brandul YR nu mai este o surpriză, iar cadourile cu specific crăciunistic te învăluie și prelungesc mai mult magia sărbătorilor.

SET MINI NOEL POMME ROUGE

Setul costă în jur de 32 de lei și conține:

1 x Gel de duș Flacon 50 ml

1 x Cremă pentru mâini Tub 30 ml

1 x Lapte parfumat pentru corp Flacon 50 ml

1 x Balsam nutritiv pentru buze Baton 4,8 g

Gama Pomme Rouge cu extract de măr roșu, este perfectă pentru iarnă.

Din gama Pomme Rouge, am încercat balsamul pentru corp, crema de mâini, gelul de duș, balsamul pentru buze și laptele parfumat pentru corp.

Această gamă conține  extract din apă de Mere, Esențe de Portocală, Vanilie și Patchouli, Apă de Albăstrele Bio. Toate produsele din această gamă sunt din 98% ingrediente de origine naturală, fără parabeni și alte chimicale, așa cum brandul Yves Rocher ne-a obișnuit.

MINI SET PĂDUREA FERMECATĂ

Preț: 24 lei

Setul este format din:
Mini Gel de duș Pădurea Fermecată 50 ml
Mini Lapte parfumat pentru corp Pădurea Fermecată 50 ml
Mini Cremă pentru mâini Pădurea Fermecată 30ml

Cu o aromă fresh, care te duce cu gândul la o zi de iarnă în inima pădurilor, gama Pădurea fermecată este o alegere perfectă pentru iubitoarele de arome lemnoase. Cu note citrice de portocale, uleiuri esențiale de Cedru și de Portocale, apă de Albăstrele Bio, gama conține peste 92% ingrediente de origine naturală. Desigur, YR se gândește la natură de aceea, flaconul reciclabil este realizat din plastic reciclat.

KIT DUO FULGI DE ZĂPADĂ

Preț: 22lei

O piele perfect hidratată, cu aceste două produse, cu parfum învăluitor de Migdală albă:
Cremă pentru mâini Fulgi de Zăpadă, 30 ml
Balsam nutritiv pentru buze, 4,8 g

Ador aroma cremei de mâini, are un miros floral discret. Conține: ulei esențial de Migdală, unt de Karité Bio, apă de Albăstrele Bio, ulei de Macadamia . Această formulă conține peste 92% ingrediente de origine naturală.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „Cadouri de iarnă Yves Rocher sub 35 de lei

  1. Seturi foarte drăguțe și prețuri accesibile pentru toate buzunarele !Chiar se merită încercate și numai bune pentru a fi oferite cuiva drag ! Mulțumim pentru recomandări draga mea !❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *