Ugly Love-despre fața urâta a iubirii-Collen Hoover

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Week-endul trecut am bifat cartea Ugly Love de Colleen Hoover. Besteseller New York Times, cartea nu m-a dezamăgit.

Îmi place cum autoarea a surprins partea urâtă a iubirii, pentru că de ce să nu recunoaștem, iubirea nu e tot timpul frumoasă.

Tate Collins se mută cu fratele ei Corbin, pentru a-și continua studiile și a lucra în același timp. Preocupată de școală și muncă, nu se gândește la dragoste, dar când Miles Archer, vecinul și prietenului fratelui său intră în decor, lucrurile se schimbă. Atrăgător și aparent, complet inabordabil, Miles nu a mai avut o relație de 6 ani cu o femeie. Tate nu știe de ce. Când Miles îi propune să aibă o relație bazată doar pe sex, Tate acceptă pentru că i se pare la îndemână, neștiind că intră într-un joc periculos. Miles are două reguli: să nu fie întrebat de trecut și să nu își facă planuri de viitor.

Atracția dintre ei crește cu fiecare întâlnire a lor, dar pe măsură ce Tate se îndrăgostește de el, Miles e rece, uneori rănind-o intenționat pe Tate, pentru ca ea să nu se îndrăgostească de el. Miles ascunde o poveste tristă, și pentru că a văzut fața urâtă a iubirii, nu mai vrea să iubească. Tate speră că Miles se va schimba, și vor putea avea o relație normală, dar oare umbrele trecutului îl vor lăsa pe Miles să iubească?

Povestea este captivantă, mi-a plăcut foarte mult modul în care autoarea transmite sentimentele personajele, aș adăuga că parcă are prea multe scene de sex, uneori prea explicite, dar nu sunt descrise într-un mod vulgar.

Dacă Tate și Miles rămân sau nu împreună, vă invit să citiți cartea. O găsiți pe Libris, și nu uitați că pe acest site transportul este gratuit la cumpărături de peste 50 de lei.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

23 de comentarii la „Ugly Love-despre fața urâta a iubirii-Collen Hoover

  1. Vreau sa aflu sfârșitul cartii si imi doresc sa o citesc! Sunt curioasă cum s-a sfârșit!

  2. Poveștile de dragoste sunt frumoase dar și unie, inedite, imprevizibile.
    As vrea să aflu care este finalul acestei cărți, prin urmare mi-am notat titlul.
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *