Spread the love

Din experiență o spun, că nu există cuplu perfect. Cine spune că relația lui e perfectă, că nu s-au certat în viața lor, cu siguranță mint.

Un cuplu înseamnă 2 oameni diferiți ce provin din familiii diferite, cu concepții diferite, cu vise și gânduri total diferite. Cum ar putea doi oameni diferiți să nu aibă divergențe din când în când? Nu ar avea cum.

Dacă ai crescut cu gândul că iubirea este doar despre fluturași și porumbei care zboară, află că IUBIREA NU E CA-N FILME. Așteptările prea mari de la o relație te pot dezamăgi, de aceea trebuie să privim realist o relație și să ne asumăm lucrurile bune, dar și greșelile.

Suntem oameni imperfecți, deci cum ar putea exista o relație perfectă? Atunci când iubești, însă treci peste toate certurile, discuțiile și neînțelegerile. Pentru că oamenii care se iubesc, iartă, cedează, știu să își ceară scuze și să meargă mai departe. Nu spun că trebuie să accepți certurile la nesfârșit, dar spun că e normal ca ele să apară din când în când.

Poate asta e și frumusețea unei relații, să creșteți împreună, să învățați unul de la celalălat, să fiți alături și prin furtună, dar și în zile cu soare. Uneori poate fi mai greu, alteori mai ușor, dar atâta timp cât există iubire, poți rezolva orice.

Am văzut că Social Media poate pune presiune pe tine sau pe relația ta. Multe cupluri par perfecte în online, dar uneori lucrurile nu stau așa tot timpul.

Relația ta poate nu pare perfectă, dar nici nu trebuie să fie. Trebuia doar să fie potrivită pentru tine, să te regăsești în ea, să te facă să te simți împlinit, iubit, respectat.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

4 comentarii la „Nu există cuplu perfect

  1. Foarte adevărat ,nu există cuplu perfect ,doar în filme găsim așa ceva ! Nu există casă fără ceartă ,dar important este să trecem peste tot și să mergem mai departe și cu bune și cu rele .💖🤗

  2. total deacord, suntem diferiti, si e si mai urat cand după ani de relatie cam 8la noi sotul sa vrea sa divortam 🙁 practic am fost otea diferiti se pare… caci eu am avut alte vise si planuri cu care el nu a fost deacord…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *