Un mărțișor altfel- o ședință foto cu un fotograf profesionist

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Poveştile sunt cele care rămân peste ani, cele care se transformă în amintiri de neuitat pe care le purtăm în suflet o viaţă-ntreagă.

Amintirile cele mai frumoase sunt cele pe care le petrecem alături de cei dragi, iar tehnologia modernă ne ajută să le imortalizăm pentru totdeauna.

Nunta, botezul, primul Crăciun în 3, primul an al celui mic sunt momente de neprețuit pentru oricine. Sunt acele evenimente care ne marchează existența și care peste ani ne vor aduce zâmbete pe chipurile ridate.

O fotografie de familie este în primul rând o poveste, una frumoasă, reală, de neprețuit. Nu ai vrea să lași amintirile tale pe seama amatorilor, un telefon bun nu îți va garanta fotografii de neuitat. De aceea, îți recomand să apelezi la un fotograf profesionist, pentru că acesta are aparatura necesară pentru fotografii clare, profesioniste și în plus are experiența necesară, dată de cursurile urmate și zecile sau sutele de evenimente surprinse de camera sa.

Azi, să apelezi la un fotograf profesionist nu este un moft, ci un MUST pentru că peste ani când vei privi albumul de fotografii, să spui cu mândrie: A FOST CEA MAI FRUMOASĂ NUNTA sau CEL MAI FRUMOS BOTEZ.

“Pentru că îmi plac povestile adevarate. Pentru că îmi plac emoțiile pure. Pentru că fiecare are povestea lui. Live, love, laugh- cam asta trebuie să faceți voi.  Și eu mă ocup de restul”!

Dana Sacalov lifestyle photographer & wedding storyteller

Dana Sacalov este alegerea multor familii în materie de fotografii profesioniste. Răsfoind portofoliul ei, îți dai seama că reușeste să surprindă perfect povestea fiecărui eveniment, povestea fiecărei familiii surprinse în cadre pline de emoție, de zâmbete.

Fiecare fotografie a Danei Sacalov vorbește de iubire, de bucurie, de emoție și cred că acesta este meritul unui adevărat fotograf profesionist. Acela de a păstra realitatea așa cum este ea, pentru amintiri pe viață, de neprețuit.

Cum luna iubirii e în toi și luna martie dedicată femeilor bate la ușă, ce poate fi mai frumos decât o ședință foto profesională cu tine și familia ta? Orice femeie și-ar dori un astfel de mărțișor, care să reziste peste ani. Eu, una mi-aș dori.

CE SPUNEȚI, DOAMNELOR? V-AȚI DORI UN ASTFEL DE MĂRȚIȘOR, ADICĂ O ȘEDINȚĂ FOTO PROFESIONISTĂ?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

19 comentarii la „Un mărțișor altfel- o ședință foto cu un fotograf profesionist

  1. Da ,așa se păstrează cel mai bine amintirile ,în telefon nu sunt sigure,am pățit cu un fost telefon care l-am lăsat seara foarte ok și când a doua zi dimineața nu mai mergea și nu am putut să mai recuperez nimic din el referitor la câte poze aveam .Mulțumim pentru recomandări draga mea !

  2. Cel mai frumos cadou,cu siguranță!Mie imi pare rau ca nu le-am făcut și copiilor când erau bebeluși

  3. Chiar am de gând să apelez la un astfel de serviciu. De vara trecută am tot lăsat în plan, dar am fost mult prea ocupată cu altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *