Spread the love

Este luna femeii și cu siguranță, trebuie să ne răsfățăm mai mult ca de obicei. Cum oare putem să ne răsfățăm dacă nu cu lucruri care ne plac, cum ar fi produse de beauty, parfumuri, bijuterii sau haine?

Merg pe premiza ca un produs de beauty cu siguranța este un cadou potrivit pentru orice femeie, de aceea azi vreau să vă arăt câteva idei de cadouri de 8 Martie

Ruj Maybelline

Rujurile lichide Maybelline SuperStay Matte Ink au fost o descoperire frumoasă, căci deși neîncrezătoare că un ruj lichid va rezista pe buze întreaga zi, acestea mi-au depășit așteptările. Vi le recomand cu drag, căci într-adevăr persistă 8 ore pe buze. Preț: 27 lei pe Notino

PALETELE Makeup Revolution

Fie că vorbim de paletele iluminatoare sau de cele pentru machiajul ochilor, Makeup Revolution este un brand pe care îl folosesc cu mare drag.

Paletele pentru machiajul ochilor sunt variate, de la culori pastelate la nude, pentru fiecare gust și le puteți găsi pe Notino la prețuri începând de la 27 de lei. Eu le folosesc de ceva timp, nu doar pentru prețul accesibil, dar și pentru că sunt calitative, oferind un machiaj de efect.

Parfumul Mugler Alien

L-am descoperit de curând și mi se pare o alegere inspirată pentru orice iubitoare de arome florale. Este un parfum inconfundabil, pe care o dată ce îl vei încerca, îl vei recunoaște oriunde. Pe pielea mea persistă cam 8 ore. Prețul este de 179 lei-30ml.

CE CADOURI VĂ DORIȚI DE 8 MARTIE?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

17 comentarii la „Idei de cadouri de 8 Martie

  1. Mulțumim pentru recomandări draga mea ,produse minunate pe Notino și prețuri accesibile !

  2. Frumoase ideile tale pentru cadouri! Cu o trusă de cosmetice este impresionată orice femeie!

  3. Produsele de make-up sunt aproape mereu bine venite pentru orice femeie.
    Rujurile de la Maybelline nu am incercat, insa fardurile de la Makeup Revolution sunt tare faine. Au si produse foarte bune la preturi accesibile, singura problema pe care o am eu cu acest brand este ambalajul 😀
    De asemenea, un parfum, dupa gustul fiecaruia este un cadou cu siguranta apreciat.

  4. Sunt mare fana a machiajelor si mereu sunt entuziasmata cand descopar noi produse! Tot de la Notino imi comand si eu produsele cosmetice pentru ca gasesc foarte multe optiuni, ajung rapid si au mereu preturi foarte tentante 🙂 Bineinteles, am profitat si de oferta lor de 8 Martie!

  5. Parfumul Alien e si pe lista mea! Miroase tare bine. Si rujurile Maybelline is foarte rezistente.

  6. Chiar îmi plac propunerile tale și mi-ar fi plăcut să primesc câte ceva din tot ce ne-ai sugerat în acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *