Spread the love

Bună, draga mea! În această perioadă, sănătatea noastră e cea mai importantă, dar nu trebuie să ne pierdem încrederea că totul va fi bine.

Chiar dacă stăm acasă, încerc să îmi ocup timpul și să mă bucur de această perioadă. Am început să citesc mai mult, să dedic mai mult timp blogului, urmăresc un film online: Lucifer (sunt la sezonul 3), dar nu uit să arunc un ochi pe site-urile online care îmi plac. În această perioadă, shoppingul online, nu e doar recomandat, dar și sănătos.

Vin cu câteva recomandări în materie de beauty, și încep cu a vă recomanda: paletele Makeup Revolution

Le folosesc de mult timp, pentru că mi s-au părut potrivite pentru bugetul și gustul meu. Ceea ce îmi place la aceste palete, e faptul că le găsești în multe variante, în funcție de tipul de machiaj adoptat. În plus, sunt ușor de aplicat și foarte persistente. O paletă poate fi găsită la prețul de 24 lei pe Notino.

Un alt produs care îmi place mult este fondul de ten Maybelline fit me . Îmi plac fondurile de ten lejere, iar acesta e perfect. Ideal pentru tenul gras, nu încarcă tenul și oferă un aspect mat, dar natural. Eu l-am folosit și a intrat în topul preferințelor mele.

Tot din gama Maybelline, rujul lichid Maybelline Super Stay Matte Ink este genial și îl folosesc în mod constant. Rezistă întreaga zi pe buze, surprinzător de mult pentru un ruj lichid.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

16 comentarii la „Recomandări de beauty

  1. Mulțumim pentru recomandări draga mea ,produse bune și prețul este accesibil ,paleta are nuanțe foarte faine ,dar și rujul este frumos !

  2. Rujurile de la Maybelline din acea gama sunt super bune! Mi le-am cumparat aproape pe toate, in toate nuantele 🙂

  3. Am si eu fondul de ten. Imi place la nebunie cum se comporta pe tenul meu. Si rujurile Mate Ink is minunate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *