De unde cumpărăm produse de igienă personală?

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună, dragilor! În această perioadă, mai mult ca de obicei, punem accent pe produsele de igienă personală. Dacă pe site-ul Notino eram obișnuiți să găsim parfumuri și produse de beauty, găsim o categorie specială dedicată produselor de igienă personală.

Nu ştiu dacă ştiţi dar în această perioadă, pe Notino transportul este gratuit indiferent de comandă.

Am profitat şi eu de ofertă şi am adăugat câteva produse din categoria drogherie. Produsele din această categorie sunt diverse de la geluri de dus, săpunuri, pastă de dinţi până la deodorante, dar şi multe altele.

Mi se pare interesant să poţi găsi și pe Notino, produse de igienă personală în această perioadă, în care este indicat să apelăm la cumpărături online în detrimentul celor tradiţionale.

Din categoria geluri de duş, mie îmi plac foarte mult cele de la Nivea. Cel în varianta clasică albastră este preferatul meu. Este foarte hidratant, iar pielea miroase foarte bine. Mirosul este inconfundabil, și dă dependență

Am mai adăugat un deodorant Nivea Black&White varianta roz, pe care îl folosesc de ani de zile, și care mi se potrivește perfect. Protejează foarte bine pielea împotriva mirosului neplăcut, nu pătează hainele, iar mirosul este foarte fresh.

Desigur, mi-am luat și vopsea mai degrabă pentru perioada când încep serviciul, o apă micelară Garnier (pentru tenul sensibil) și un rimel Maybelline The Colossal 100 Black.

Produsele Maybelline imi plac mult și cum nu am apucat să încerc acest rimel și am rămas fără, am zis că e momentul oportun. First Impression: I LOVE IT!

Voi cumpărați produse de îngrijire personală de pe Notino?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

18 comentarii la „De unde cumpărăm produse de igienă personală?

  1. Ma bucur ca se gasesc cat mai multe produse pentru igiena personala in categoria drogherie de pe Notino. Intru sa fac o vizita poate imi gasesc ceva pentru maini.

  2. Și eu mi-am făcut stocul de produse de igienă tot de la ei, au tot ce îmi doresc și astfel scutesc vizitele la magazine, deloc indicate în aceste momente. În plus, au preturi foarte bune.

  3. Au prețuri foarte bune și transportul este gratuit ,produsele sunt minunate și în această perioadă este cel mai bine ptr.a comanda online !

  4. Eu am ceva timp de când nu am mai plasat o comandă, însă se apropie ziua mea de naștere și aș vrea să îmi fac cadou un parfum de pe Notino.

  5. Ofertele și gama variată de produse pe care le are Notino sunt foarte bune.
    Acum, spre exemplu, sunt o adevărată inspirație pentru Sărbătorile de Paște.
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *