Ce pot face cât Sano Maxima Power Gel spală pentru mine?

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună, draga mea!

Îmi place să încerc lucruri noi chiar și în materie de detergenți. Orice gospodină dorește un detergent care să curățe și parfumeze hainele fără a pierde timp inutil cu o curățare prealabilă înainte, gen înmuiat, dat cu spray de pete,etc.

Femeia modernă dorește produse eficiente care să îi ușureze munca, și să aibă timp pentru lucrurile care îi fac plăcere cu adevărat.

De ceva timp, folosesc detergenții lichizi Sano. Produsele Sano nu îmi sunt străine, ba chiar multe dintre produsele lor au devenit preferatele mele.

Detergent de rufe Sano Maxima Power Gel Mountain Fresh

O combinație unică de enzime, oxigen activ și detergenți pentru îndepărtarea puternică a petelor, cu tehnologia Microcapsules Lock, pentru o eliberare lentă a unui parfum de lungă durată.

Are un parfum fresh, așa cum îi spune și numele, este un detergent bun la preț cam 18,5 lei 1 litru, dar și eficient.

Detergent de rufe Sano Maxima Power Gel Baby

Este special pentru hainele celor mici, având o formulă delicată, potrivită pentru pielea sensibilă a bebelușilor, dar și a copiilor care pot deveni alergici la anumiți detergenți.

Protectie maxima pentru pielea sensibila a bebelusului si tesaturi maxim de curate! Detergentul curata si indeparteaza petele usor si eficient, protejând in acelasi timp pielea sensibila a bebelusului. Testat hipoalergenic si dermatologic. Un parfum cu o prospetime delicata. Testat si dovedit eficient in indepartarea petelor comune, cum ar fi petele de iarba, piure de fructe si terci de ovaz/legume.

Pe principiul că Sano Maxima Power Gel poate face 2 lucruri deodată:

  1. Curăță eficient
  2. Parfumează hainele, pentru un parfum de durată

M-am gândit să vă arăt ce lucruri pot face eu în timp ce mașina de spălat spală pentru mine:

Pot pregăti o porție de papanași:

POT CITI:

Mă pot juca cu ….Pablo..the crazy, but cute kitten

În această perioadă, pe site-ul Sano puteți găsi produse pentru curățenia casei, de la detergenți de vase, detergenți lichizi, dar și produse de igienă personală.

VOI CE FACEȚI CÂT SPĂLAȚI HAINELE?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

15 comentarii la „Ce pot face cât Sano Maxima Power Gel spală pentru mine?

  1. Am citit numai de bine despre acest detergent însă nu am avut ocazia să îl incerc

  2. vai, m-ai atins la sentiment! ador produsele sano. mai ales balsamul lor, e super parfumat! fac de toate cat spala masina pentru mine, nici nu ma uit la ea :))

  3. Fac curățenie, mâncare! Produsele Sano nu le-am încercat dar am auzit numai lucruri bune despre acestea!

  4. Și eu folosesc detergenții Sano și sunt foarte mulțumită de ei. Multe lucruri fac cât timp spală mașina: gătesc, fac curăț, calc, scriu pe blog.

  5. Folosesc si eu produsele de la Sano si ma impac foarte bine cu varianta lichida. Chiar zilele trecute am pus la treaba si varianta pentru bebelusi care mi-a placut tare mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *