Spread the love

Este o perioadă destul de grea pentru toată lumea, nesiguranța zilei de mâine, știrile mereu alarmiste, virusul în sine, sunt doar câteva motive care ne dau peste cap.

Pentru liniștea mea, am încetat să mai citesc/văd tot felul de știri care sincer au devenit un fel de ȘOC ȘI GROAZĂ. Am preferat să văd filme pe Netflix, să dedic timp blogului, scrisului.

Multă lume zice că e o perioadă benefică pentru a petrece timp cu tine și cu familia ta, într-adevăr așa este, dar suntem ființe sociale, iar lipsa socializării pe unii îi poate afecta.

Această perioadă ar trebui să ne dea de gândit și să ne facă să apreciem mai mult lucrurile pe care poate înainte le priveam ca fiind ,, normale și banale,,

Sincer, cred că toți apreciem mai mult plimbările, ieșirile de care înainte de puteam bucura,.

Apreciem mai mult persoanele dragi alături de care am stat departe, nevoiți fiind de situație.

Apreciem mai mult viața pe care o aveam înainte, când eram liberi să facem ce vrem. Chiar dacă temporar suntem prinși în case, am speranța că în curând vom fi bine.

Am observat că din păcate, deși oamenii mor în țară, în lume, sunt persoane care nu contenesc să arunce cu răutate peste tot în jurul lor. Avem o viață, să mulțumim pentru ea și să încercăm să facem din ea cea mai bună variantă.

Cred că această perioadă în care Pământul ne-a dat o pauză, ar trebui să ne facă pe toți să privim în interiorul nostru și să ne determine să schimbăm ceva la noi, în bine. Să renunțăm la răutate, la orgoliu, la invidie, să fim mai buni, mai toleranți!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

5 comentarii la „Gânduri în plină pandemie

 1. Este o perioadă grea în care trebuie să gandim pozitiv ca totul va fi bine!
  Multă sănătate și aveți grijă de voi!

 2. Așa este,dar nu ai cum să schimbi concepția unei persoane ,fiecare cu gândirea lui ! Multă sănătate și numai bine ! 🙏

 3. Astfel de situatii ii arata pe cei mai multi oameni fara masca…
  Chiar crezi ca vor renunta la rautate, egoism, invidie cei care sunt stapaniti de acestea? Manifesta „ciudatenii” chiar si unii pe care nu i-as fi crezut capabili de anumite fapte, cuvinte…
  Sper sa fie mai bine „dupa”, dar realitatea sunt aproape sigura ca ma va contrazice.
  Numai de bine! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *