Spread the love

Bună, dragilor!

Farmasi a împlinit anul acesta 1 anișor de activitate, de aceea a relansat colecția de glossuri pe care am avut ocazia să le încerc.

Colecția Miss Sparkle conține 4 nuanțe superbe: Bittersweet, Bubblegum, Honey Pot, Berry Much potrivite pentru orice gust.

Glossurile sunt foarte sclipicioase, au un miros dulce, gumat, nu sunt lipicioase și creează efectul de buze mai pline. Culorile sunt tare frumoase, ideale pentru vara care vine, mie îmi place foarte mult nuanța Honey Pot este un roz delicat care se potrivește tenului meu. De abea aștept să treacă perioada de restricții și să le pot purta pe buze, în timp ce mă plimb prin parc, la aer și soare. Perioada de izolare va trece, și în curând vom putea ieși liber, să ne reluăm încet, încet, activitățile pe care le aveam înainte. Aștept și eu cu nerăbdare să ies din casă, să mă pot bucura de aer și soare,dar până atunci #stamacasa.

Nu am mai folosit glossuri de ceva timp, dar mă declar mulțumită de culorile jucăușe din set, cu un strop de sclipici, perfecte pentru buze senzuale.

Prețul unui gloss este 23,99 ron sau puteți comanda întregul set Miss Sparkle la un preț special de 89,99ron .

CARE ESTE NUANȚA VOASTRĂ PREFERATĂ DIN COLECȚIE?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

12 comentarii la „Miss Sparkle Lipglossuri Farmasi

  1. Tare faine sunt aceste glossuri ,îmi place mult nuanța 03 este preferata mea ! Să te bucuri de ele draga mea ,sunt superbe !

    1. Sunt preferate mele. Pana acum nu am gasit nici un gloss pe gustul meu, dar acestea sunt facute exact asa cum imi doream eu sa fie un gloss.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *