Spread the love

Bună, dragilor!

Produsele Yves Rocher îmi sunt tare dragi, iar recent am primit un colet tare fain cu produse care mai de care mai atractive.

Yves Rocher ne invită să ne răsfățăm acasă, cu produse pentru întregul corp. Kitul #staiacasa conține tot ce ai nevoie pentru o experiență spa din confortul propriei case. Cum magazinele tradiționale sunt închise, pe site-ul YR poți găsi produsele tale preferate.

Mască pentru curățarea porilor cu extract de Cărbune

Această mască îmbogățită cu Cărbune vegetal, absoarbe excesul de sebum, curăță tenul de impurități și reduce punctele negre.
Datorită acțiunii sale de detoxifiere, tenul este purificat în profunzime.
Acid Salicilic 100% de origine vegetală.

Săpun Măsline & Flori de citrice

Experții Yves Rocher au selecționat și asociat Glicerina Vegetală, uleiul esențial de Flori de citrice și extractul de Măsline, creând astfel un săpun catifelat, cu proprietăți relaxante. Pielea este curățată cu delicatețe și subtil parfumată.

Săpun-gel pentru mâini Mango & Coriandru

Cedați parfumului irezistibil de Mango & Coriandru al acestui săpun-gel pentru mâini, într-un ambalaj cu design nou! Cercetătorii Cosmétique Végétale® au selecționat și asociat Glicerina vegetală, uleiul esențial din Coriandru* și extractul din Mango. Mâinile sunt curățate cu delicatețe și subtil parfumate.
*în parfum

Cremă nutritivă pentru mâini

Această cremă emblematică din La Gacilly vă invită într-o călătorie senzorială, chiar în inima câmpurilor noastre din Bretania. Formula sa îmbogățită cu Arnica Bio, hrănește pielea mâinilor și calmează senzațiile de etanșeitate. Protejate în mod ideal, mâinile își regăsesc confortul și sunt catifelate timp îndelungat.

Gel de duș concentrat Măsline & Petit – Grain

Bucurați-vă de un moment suav, de relaxare la duș, contribuind în același timp la respectul pentru planetă
. Inovator, Gelul de duș concentrat oferă într-un format mini, la fel de multe utilizări precum un gel de duș clasic de 400 ml.
Cercetătorii Cosmétique Végétale® Yves Rocher au asociat gelul de Aloe Vera Bio, uleiul esențial de Petit Grain* și extractul de Măsline.

Gel de duș concentrat Floare de Lotus & Salvie

Bucurați-vă de un moment suav, de relaxare la duș, contribuind în același timp la respectul pentru planetă. Inovator, Gelul de duș concentrat oferă într-un format mini, la fel de multe utilizări precum un gel de duș clasic de 400 ml. Cercetătorii Cosmétique Végétale® Yves Rocher au asociat gelul de Aloe Vera Bio, uleiul esențial din Salvie* și extractul din Floare de Lotus, în acest gel de duș ce curăță pielea cu delicatețe și îi conferă un parfum discret. Datorită formulei sale inovatoare ce permite o concentrare maximă a ingredientelor, o singură picătură este suficientă pentru un duș.

Apă micelară pentru ten sensibil

Apa micelară pentru ten sensibil curăță și elimină în mod eficient machiajul și imperfecțiunile tenului. În urma utilizării sale, tenul își regăsește confortul. Potrivită pentru demachierea tenului, a ochilor și a buzelor.

Cremă cu efect calmant pentru ten sensibil

Crema cu efect calmant este ideală pentru îngrijirea tenului sensibil, reactiv, predispus la roșeață.
Aceasta are un efect imediat de hidratare și de calmare a senzațiilor de etanșeitate, disconfort și roșeață a tenului.

Cremă de noapte pentru părul uscat

Un veritabil concentrat de îngrijire ce acționează în timpul somnului pentru a-i oferi părului 8 ore de reparare, cu ulei de Jojoba* selecționat de cercetătorii Cosmétique Végétale® pentru proprietățile sale filmogene și de protecție împotriva deshidratării.
Dimineața, părul deteriorat este vizibil reparat și de 20 de ori mai rezistent (test instrumental).
Textura sa onctuoasă nu îngrașă părul și nu lasă urme pe pernă.

CE PRODUS VĂ FACE CU OCHIUL?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

14 comentarii la „Răsfăț acasă cu produse Yves Rocher

  1. Vai ce imi plac produsele de la yves Rocher!Mi se pare ca toate sunt minunate!Acum am sapunul gel pentru maini si asa aroma faina are cand ma spal cu el!Cred ca si sapunul solid e foarte fain,cu citrice!😍

  2. Îmi plac produsele de la Ives Rocher ,le ador ! Să te bucuri de ele draga mea ! Produse minunate !

  3. Îmi plac produsele de la Yves Rocher ,le ador ! Să te bucuri de ele draga mea ! Produse foarte bune !

  4. Cândva foloseam produsele de la Yves Rocher. De când au mințit că nu testează pe animale, am renunțat la brand.
    Aștept să devină etic cu adevărat.

  5. Miros asa frumos aceste produse si sunt tare faine! Sa te bucuri de ele. Yves Rocher este unul dintre brandurile mele preferate. 😍😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *