Papetărie și birotică online-Publishing Office

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună, dragilor!

Nu știu cum sunteți voi, dar majoritatea cumpărăturilor mi le fac online. Nu e vorba de comoditate, pur și simplu economisesc timp și uneori bani. Perioada aceasta de restricții ne-a ,,obligat,, oarecum să cumpărăm online, dar pentru mine nu a fost o problemă.

De pe Publishing Office am comandat cam tot ceea ce îi trebuia puștiului meu în materie de creație: acuarele, culori, plastelină, plastilină.

Partea cea mai faină la acest site e multitudinea de produse de la birotică, papetărie, până la produse de curățenie, safety. Am fost plăcut surprinsă să găsesc cam tot ceea ce ai nevoie pentru proviziile de școală: culori, bibliorafturi, acuarele, pixuri, penare, ghiozdane, lucru ideal pentru orice mămică de școlărel.

Băiatului meu îi place mult să coloreze, să picteze, de aceea am ales culori, carioci, acuarele și tempera din gama Primo. Din tot ce am cumpărat până acum în materie de creioane/carioci, Primo se numără printre brandurile de calitate.

Nu sunt nici scumpe, iar cel mic va folosi produse de calitate, pentru creații de excepție. E foarte important să alegi culori/carioci calitative pentru că astfel te vei trezi că după câteva zile, că trebuie să iei altele noi. În plus, lucrările artistice ale celui mic nu vor ieși la fel cu produse ieftine, dar foarte proaste, și vă spun din experiență, pentru că am încercat și noi culori/acuarele mai ieftine. Rezultatul: vârful creioanelor colorate se rupea imediat, nu se ascuțeau, iar acuarelele erau foarte, foarte șterse.

Culorile Tempera arată tare bine și sunt curioasă să le probez și eu 🙂

Cariocile au costat 13.99 lei și sunt 24 de culori în set, ceea ce mi se pare un preț destul de bun.

I-am ales și o cutie de plastelină, e foarte bună, i-am mai luat din aceeași gamă și nu se usucă sau să se lipească pe degete.

Mi-am ales și eu un set de markere permanente pentru că sincer îmi sunt de mare folos și nu mai aveam niciun marker prin casă, iar prețul a fost pe măsură 8 lei /4 markere.

În coș am adăugat o foarfecă creativă, foarte utilă celui mic atunci când realizează felicitări sau la orice alt proiect de abilități practice.

Am găsit și un perforator steluță, așa că nu am stat pe gânduri, și l-am cumpărat, pentru un puști creativ e accesoriul perfect.

Prețurile de pe publishingoffice.ro sunt accesibile, livrarea a fost foarte rapidă, așa că vă recomand acest site. Găsiți nu doar articole de birotică și papetărie, dar și produse de curățenie, echipamente de protecție, mobilier, consumabile IT.

CE PRODUSE VĂ FAC CU OCHIUL?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

12 comentarii la „Papetărie și birotică online-Publishing Office

  1. Toate imi plac, imi cumpar si eu des pentru printesa dar si pentru mine. Iau de la Jumbo, dar o sa dau un ochi si pe site-ul recomandat de tine. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *