Spread the love

Bună, draga mea ! Anul acesta o să zicem pas la mare, un drum de 9 ore cu mașina nu mă încântă în condițiile burticii mele de aproape 7 luni.

O să ne rezumăm la piscine, dar anul acesta de fiecare dată când am vrut să mergem, s-a pus ploaia. Asta da noroc.

Anul trecut, vă povesteam despre Bioderma Photoderm Nude Touch SPF50 o cremă colorată excelentă pentru tenul gras.

Mă înțeleg excelent cu produsele Bioderma, de aceea azi vin cu o recomandare noua în materie de protecție solară.

Photoderm Cover Touch SPF 50+

Protecție solară minerală cu putere mare de acoperire. Lasă pielea să respire.

Este o cremă colorată cu factor de protecție 50+ ideală pentru piele mixtă, grasă, cu cicatrici acneice sau pete.

Nu conține parfum, promite un ten mat timp de 8 ore și este rezistent la apă,căldură și umezeală.

Ne-am înțeles foarte bine, eu având un ten gras, chiar oferă un ten mat, fără efect de mască, fără senzația de piele încărcată. Oferă o protecție solară mare,  protejând împotriva razelor UVA și UVB cu 100% filtre minerale.

Combinația de filtre 100% minerale împreună cu brevetul Bioprotecţie Celulară™ oferă protecţie biologică internă, previne și stimulează protecția naturală a pielii împotriva arsurilor solare.

Este non-comedogenic adică nu produce iritații la nivelul pielii, fiind un produs ideal pentru tenul cu tendințe acneice.

Acoperă imperfecțiunile pielii, dar în același timp nici nu simți că îl ai pe ten. E un produs cu textură lejeră, perfect pentru vară.

Produsul vine în 2 variante de nuanțe: deschis și auriu. Singurul minus e faptul că varianta deschisă mi se pare o idee cam închisă pentru tenul meu, ce-i drept nici nu am apucat să mă bronzez anul acesta, cu puțină pudră se rezolvă. Poate Bioderma va scoate și alte nuanțe.

VOI AȚI ÎNCERCAT ACEST PRODUS?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

12 comentarii la „Bioderma Cover Touch SPF 50+

  1. Imi plac f mult produsele lor ,acesta inca nu l am folosit decat o singura data de la cineva , nu am avut pcazia sa il achizitionez !

  2. Bioderma este o firma de produse cosmetice pe care o apreciez in mod deosebit si cumpar produsele ei in mod constant – inca nu am luat ce ai prezentat tu, dar am alte produse de la ei si sunt foarte multumita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *