Spread the love

Bună, draga mea! De-a lungul timpului, v-am tot vorbit de produsele Sano. Pentru mine, au fost o descoperire plăcută și am devenit avidă consumatoare a produselor.

Dintre toate produselor lor, și nu sunt deloc puține, îmi plac foarte mult balsamurile de rufe. Am încercat 3 dintre ele și puteți citi impresiile mele aici

Cele 5 variante de balsam ultra concentrat Sano Maxima Perfume Collection sunt:

  • Soft Silk – inspirat de florile de migdal și atingerea delicată de mătase;
  • Blue Blossom – inspirat de briza dimineții răcoroase, de apa rece și de florile albastre de primăvară;
  • Golden Sunset – inspirat de florile de primăvară și de roua dimineții;
  • Wild Pearl – inspirat de parfumul delicat al florilor albe și
  • Baby – testat dermatologic, dedicat pielii sensibile a bebelușilor.

Preferatul meu? Soft Silk

E foarte greu să descrii parfumul unui balsam, dar pentru mine Sano Soft Silk deschide porți fermecate către dimineți cu soare, cântec de păsărele, liniște, verdeață, undeva, departe de agitația orașului. Filmulețul de mai jos poate vă inspiră și pe voi, și vă poartă în lumea fermecată a parfumurilor Sano.

Pe lângă parfumul intens, floral, Sano Soft Silk impresionează prin persistența mirosului. Hainele sunt plăcut parfumate pentru mult timp. Prețul? Cam 16 lei un litru, depinde de magazinul din care îl achiziționați.

ȘTIAȚI că?

Sano Maxima Perfume Collection este o colecție de balsamuri pentru țesături cu parfum intens și bogat, inspirat din natură, creat de experți internaționali în parfumuri – pentru țesături cu un parfum proaspăt, de care consumatorii se pot bucura pentru mult timp.

Un alt produs care m-a cucerit este odorizantul de cameră Sano Fresh Home Soft Silk

Miroase fix ca balsamul de rufe, un parfum intens care împrospătează aerul din cameră și care te transpune parcă într-o poiană cu flori parfumate. Preț. aprox.15 lei

Cei de la Sano parcă mi-au citit gândurile și mi-au trimis detergentul lichid Sano Maxima Power Gel Baby

Chiar dacă bebelina nu a venit încă, am început să îi cumpăr hăinuțe și le-am spălat cu detergentul lichid Sano. Știu și de la Alex, că hainele lui le spălam separat de ale noastre și cu detergent hipoalergenic. Pielea bebelușilor e delicată, de aceea e recomandat să folosim pentru haine, un detergent special, adecvat bebelușilor. Hainele au ieșit foarte catifelate, parfumate cu un miros fresh, delicat.

Eu sunt încântată de aceste produse, nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, le puteți încerca și voi. Se găsesc în majoritatea hypermarket-urilor sau online pe site-ul Sano.

AȚI ÎNCERCAT PRODUSE SANO? CUM VI SE PAR?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

11 comentarii la „O lume parfumată cu Sano

  1. Sano este brandul meu preferat în curățenie și întreținerea casei.
    Abia aștept să cumpăr produsele prezentate de tine, deoarece știu că nu mă vor dezamăgi.

  2. Gelul baby de la Sano il avem si chiar este un produs care mi a placut f mult , restul nu le am incercat dar cu siguranta le voi incerca de acum inainte !🥰

  3. Și eu folosesc produse Sano de mulți ani de zile și nu le-aș mai înlocui cu nimic. Sunt foarte calitative și incredibil de accesibile, prietenoase cu bugetul. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *