Spread the love

Bună, draga mea! E prima zi de toamnă, nici nu știu cum a venit prima lună de toamnă.

Am deja 33 de săptămâni de sarcină, sunt pe ultima sută de metri, iar nerăbdarea mea e tot mai mare. Îmi e mai greu ca de obicei să adorm, parcă obosesc și respirând, dar e ceva normal având în vedere că bubulina din burtică tot crește și crește,plus că se mișcă din ce în ce mai mult.

Mi-am dorit foarte mult o rochie albă, așa că am găsit una pe Bonprix. Nu este de gravide, dar am zis că îmi asum riscul în cazul în care nu intra pe mine. Din fericire, am putut să o îmbrac. Mărimea aleasă 38.

Am purtat/I wore:

Rochie/Dress

Materialul din care este făcut rochia este unul reciclabil, ceea ce e o noutate pentru mine. Mă bucur că Bonprix se gândește la acest aspect și vine cu variante de protejare a mediului înconjurător. Materialul Tencel este perfect vara, pentru că absoarbe umiditatea, fiind un material care permite pielii să respire.

M-am simțit tare bine purtând rochia, având în vedere că erau peste 35 de grade afară când am realizat ședința foto.

E o rochie simplă, care nici nu a costat foarte mult, aproximativ 70 lei. Singurul minus e că materialul e transparent, și trebuie purtat cu o jupă. Am văzut însă și persoane care nu sunt deranjate de acest aspect, vara e cam permis totul.

Urmează să vă prezint și alte rochii Bonprix, dar vă las să vedeți imaginile cu acestea.

Sper să vă placă! Vă mulțumesc pentru vizită!

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

8 comentarii la „OOTD- Rochie albă Bonprix

  1. Rochia comandată este foarte potrivită pentru vremea de afară, pentru comoditatea ei și pentru tine. Mi-ar plăcea și mie să găsesc una, le prefer pentru senzația de lejeritate și pentru protecția împotriva razelor de soare arzătoare.

  2. Bonprix este un site complet pentru ca iti gasesti acolo rochite potrivite pentru gravide, alaptat, etc. Chiar iti sta bine rochita asta. Eu mereu alegeam rochii stramte pe sani si sub sani sa vina largi ca sa nu ma jeneze deloc la burtica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *