Spread the love

Bună, fetelor! Azi vreau să vă prezint salopeta mea de graviduță, dar înainte vă las un mic jurnal de sarcină.

Mă simt ca un mic butoiaș, mai am 6 săptămâni aproximativ și o voi cunoaște pe Bubulina. Această perioadă mi se pare cea mai grea din toată perioada de sarcină. Adorm mai greu ca de obicei, Bubulina se tot mișcă seara, uneori zici că dă un party prin burtică, nu prea pot dormi decât pe spate și pe stânga. Pe dreapta nu îi place deloc. Obosesc foarte repede, durerile de spate își fac uneori prezența. La 34 de săptămâni, Bubulina are aproximativ 2500gr, yey.

Am luat 15 kg în sarcină, aș mânca multe dulciuri, spre deosebire de băiat, unde pofteam la tot ce era sărat. Merg des la baie (desigur). Ar mai fi hormonii, care își cam fac de cap uneori.

Anyway…cu toate aceste mici detalii, perioada sarcinii e extraordinară și mă bucur din plin de ea. De-abia aștept să vină Bubulina.

Revenim la oile noastre, nu mi-a fost deloc greu cu garderoba pe perioada sarcinii, am găsit tot ce mi-a trebuit pe Bonprix. Nu sunt nici scumpe hainele pe acest site, calitatea primează și am observat că au mereu promoții iar la cumpărături de peste 99 lei, transportul e gratuit.

În ultima comandă am adăugat o salopetă Bonprix cu un print floral tare frumos. Materialul se așază foarte bine, e ușor de călcat. Se recomandă să vă luați mărimea pe care o purtați înainte de a rămâne gravidă. Eu am ales mărimea 38, mi s-a potrivit de minune. Chiar dacă e o salopetă de vară, de când am pus ochii pe ea, m-am gândit că o să meargă de minune și toamna. Pot să port o jachetă peste sau să adaug o maletă. În plus, salopeta va merge de minune și la anul, ceea ce e un mare plus. Dacă sunteți mai scundă, clar va trebui scurtată, așa cum am procedat și eu.

Sunt tare încântată de salopeta mea, e foarte practică și comodă, iar dacă vreți să aruncați un ochi pe modelele de salopete Bonprix sunt sigură că veți găsi ceva pe placul vostru.

Dacă vreți să vedeți și alte ținute de gravide le puteți vedea dând click pe linkurile de mai jos:

Rochie albastră cu buline

Tinuta casual: Pantaloni+bluză

CUM VI SE PARE ȚINUTA MEA?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

14 comentarii la „OOTD-Salopeta gravide Bonprix

  1. Ce frumoasa esti mami si ce draguta este aceasta salopeta. Mie mi-ar placea sa o port si fara sa am burtica, e tare sic si finuta.

  2. Nu stiu de ce dar nu am nici o salopeta in garderoba, desi imi place tare mult cand vad pe altcineva ca poarta.

  3. Este superbă salopeta și ți se așează foarte bine pe corp. Privită din față, nici nu spui că ești însărcinată. Îmi place mult! 💜

  4. Salopetele sunt intotdeauna potrivite si pentru burtici si pentru foste sau viitoare mamici 😀 Cred ca sunt cele mai comode haine si te avantajeaza si cand ai burtica. E un model tare faina si iti vine bine.

  5. Salopeta este o piesă de „rezistență” din garderoba unei femei. Aceasta poate fi purtată în multe situații, iar în cea de graviduță este nemaipomenită. Este comodă și trendy, perfectă.
    Să o porți cu mult drag!

  6. Si eu mi-am luat foarte multe haine de la Bonprix. Am gasit cam tot ce-am avut nevoie la ei pe site. Creste burtica si iti vine tare bine aceasta salopeta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *