Spread the love

Bună, dragilor! E prima zi de școală, cu multe emoții pentru toată lumea. N-aș vrea să vă vorbesc despre haosul care este în sistemul de învățământ în acest moment, cu siguranță sunteți supra saturați de acest subiect.

Sper însă din tot sufletul, ca generațiile acestea de copii să nu aibă de suferit și să meargă la școală, căci din punctul meu de vedere școala online nu e școală.

Revenind… Pe Instagram v-am tot arătat această rochie tunică Bonprix, de care m-am îndrăgostit, și care v-a plăcut și vouă. Am comandat-o cu ceva emoții, căci nu este o rochie specială de gravidă. Rezultatul? Îmi vine perfect și mă bucur că am comandat-o. Este o rochie care ascunde eventualele burtici, ceea ce mi se pare genial, mai ales că puțină grăsime în zona abdomenului am avut de când mă știu. Practic cu această rochie nu se cunoaște că sunt gravidă, nu că aș avea ceva de ascuns, din contră sunt mândră de burtica mea de aproape 35 de săptămâni. În poze, aveam cam 33 de săptămâni.

Știu, însă că noi femeile căutăm mereu haine care să ne ascundă așa-zisele imperfecțiuni, de aceea această rochie e perfectă.

Mi-a plăcut mult și croiul, culoarea, modul în care se așază, faptul că se poate purta și toamna, accesorizată cu un sacou. Am ales măsura 36/38.

Sezonul de toamnă e aici, așa că vă invit să descoperiți noile modele de rochii Bonprix

CUM VI SE PARE ȚINUTA MEA?

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

14 comentarii la „Rochie-tunică Bonprix

  1. Foarte frumoasă rochia ,îți stă bine cu ea ! Să o porți sănătoasă draga mea !

  2. Rochia tip tunică este foarte potrivită în multe ocazii de zi cu zi, să spun așa. Este și preferata mea, deoarece o pot purta și cu colanți 3/4, și fără…
    Să o porți cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *